– Firmino doblet ukelønnen etter målfesten

Roberto Firmino scoret to i den knusende seieren mot Swansea. Det ble en svært lukrativ aften for brasilianeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge den mye omtalte boken "Football Leaks: The Dirty Business of Football" har Roberto Firmino en fast ukelønn på omtrent 760.000 kroner. Men kontrakten inneholder også en svært lukrativ målbonus. Og den øker stadig.

Trappetrinnbonusen skal ifølge boken ha startet på 280.000 kroner for hver av hans fem første scoringer, mens han fikk utbetalt omtrent 500.000 kroner for mål nummer seks til ti. For de fem neste målene økte summen til 725.000 kroner per mål.

I 5-0-seieren mot Swansea scoret Firmino to ganger. Det var hans mål nummer 15 og 16 for sesongen. Det førte til en økning til svimlende 950.000 kroner for hver scoring.

Se alle høydepunktene fra målfesten mot Swansea i videovinduet øverst.

Det vil si at brassen kan vente seg en småpen ukelønn på over 2.6 millioner kroner i den siste uken av 2017. Og den kan fortsatt bli enda høyere, for på lille nyttårsaften venter Leicester på Anfield.

Lørdag kl. 16: Se Liverpool - Leicester på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Liverpool ligger på fjerdeplass med 38 poeng etter 20 spilte kamper. Det er ett poeng mer enn femteplassplassert Tottenham, samtidig som det er fire poeng opp til Chelsea på tredjeplass.

TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller mener at Liverpool viste svært lovende takter mot Swansea.

– Ofte når du ser Liverpool, tenker du at de snart slipper inn. Men i dag hadde de full kontroll. En veldig proff kamp av dem, sa TV 2s fotballekspert etter kampen.

Få full oversikt over PL-kampene i julen her