Gonzalo Higuain og Paulo Dybala feirer scoring mot Genoa.
Gonzalo Higuain og Paulo Dybala feirer scoring mot Genoa. Foto: Alessandro Di Marco

Fotballryktene: – Mulig sjokkovergang for Dybala

Paulo Dybala kan havne i Manchester United, mens Paulinho prøver å overtale Philippe Coutinho om å komme til Barcelona. Les onsdagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Boxing Day-runden er vel gjennomført, og for en runde det ble! I tillegg har vi en godbit i vente i kveld når Manchester City tar imot Newcastle.

Samtidig som det hektiske juleprogrammet ruller videre, er ryktebørsen full av spennende rykter!

Onsdag kveld melder The Telegraph at Liverpool er enig med Southampton om en overgang for Virgil van Dijk verdt 75 millioner pund. Det tilsvarer ca. 835 millioner kroner etter dagens kurs, og vil være overgangsrekord for en forsvarsspiller. Van Dijk til Liverpool har vært en pågående saga siden i sommer, da han ikke fikk forlate Southampton. Siden har den nederlandske midtstopperen vært inn og ut av laget for «The Saints». Senere onsdag bekreftet både Liverpool og Southampton at overgangen var gjennomført.

Det er også oppsiktsvekkende rykter om Paulo Dybala. Flere italienske medier, deriblant Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport, at Juventus-spilleren kan være på vei til Manchester United. José Mourinho og co. skal allerede ha lagt inn et bud på 675 milloner kroner for den argentinske stjernen. 24-åringen skal være misfornøyd etter å ha blitt benket i de siste kampene.

Barcelona skal ha planer om fem signeringer i januar. Det hevder Marca. Og på toppen av ønskelisten finner man Arsenal-stjernen Mesut Özil.

Katalanerne har heller ikke gitt opp håpet om å hente Philippe Coutinho. Nå gjør landsmannen Paulinho sitt ytterste for å lokke kompisen til Spania:

– Jeg har allerede forklart Coutinho hvordan Barca er. Jeg snakket med ham om treningene, fasilitetene og spillerne. Måten jeg ble tatt imot på av mine lagkamerater var utrolig. Jeg prøver bare å gi ham grunnleggende informasjon. Jeg spøker også og sier at folkene her allerede ser etter et hus for ham, sier Paulinho i et intervju med MD.

Sam Allardyce har allerede avslørt at Olivier Giroud ikke havner i Everton. Grunnen? Girouds kone ønsket ikke å flytte fra London til Liverpool. En som kan gjøre den franske spissen kamp om plassen på Emirates enda hardere, er Karim Benzema. Ifølge Don Balon skal Arsenal ha lagt inn et bud på over 400 millioner kroner for Real Madrid-spissen.

Allardyce har slått fast at Everton jakter en angriper i løpet av januar, og det kan bli den ettertraktede Besiktas-angriperen Cenk Tosun. Det skriver Daily Mail.

Arturo Vidal er blitt koblet til Chelsea den siste tiden, og chileneren har tidligere spilt under Antonio Conte i Juventus. Og skal man tro italienerens siste uttalelser, er det en spiller han virkelig kunne tenke seg til Chelsea. – Hvis man skal i krigen, er det en jeg alltid ville hatt med meg, sier Conte ifølge Daily Mail.

Real Madrid-stjernen Gareth Bale blir også koblet til Contes Chelsea. Ifølge den spanske avisen Sport er London-klubben svært interessert i å hente waliseren. Det samme er Manchester United.

Celtics målfarlige angriper Moussa Dembele har lenge vært en ettertraktet spiss. Både Brighton, West Ham og Everton skal alle være ute etter 21-åringen, men Brendan Rodgers sier at det vil kreve en "astronomisk" sum med penger. Det skriver Mirror.

Southampton-stopperen Virgil van Dijk var nok en gang vraket til kamptroppen da Southampton fikk juling av Tottenham og Harry Kane. Nå ser det ut til at den nederlandske forsvareren blir solgt i løpet av det kommende vinduet. Liverpool, Chelsea og Manchester City skal være de mest aktuelle klubbene. Ifølge Mirror skal prislappen være på omlag 780 millioner kroner.