JULESTEMNING: Khloe Kardashian la ut et bilde der hun viser fram magen.
JULESTEMNING: Khloe Kardashian la ut et bilde der hun viser fram magen. Foto: Instagram / Khloekardashian

Khloé Kardashian avslører detaljer rundt graviditeten

Khloé Kardashian viste fram babymagen – og røper også nye detaljer rundt graviditeten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag la Khloé Kardashian ut et bilde og en video av seg selv med tydelig baby-mage på sin Instagram-profil.

Det var sist uke at Khloé bekreftet graviditeten.

Da hadde det lenge vært spekulert i om Khloé Kardashian (33) ventet barn med kjæresten, basketballspilleren Tristan Thompson (26).

«Tristan, takk for at du elsker meg slik du gjør! Takk for at du behandler meg som en dronning! Takk for at du får meg til å føle meg vakker i alle disse fasene! Tristan, mest av alt, takk for at du gjorde meg til en MAMMA!» skrev hun da sammen med et bilde av en tydelig gravidmage.

Dansende

På tirsdagens bilde er babymagen synlig. Khloé har på seg en sølv-sparklende buksedress, og i videoen står hun og danser.

«God jul alle sammen! Jeg håper dere sstråler og skinner gjennom helle høytiden, og at alle deres ønsker og drømmer går i oppfyllelse. Jeg skal be for at alle skal føle denne lykken hele året», skriver hun.

Twitter svarte hun på en melding fra en fan-konto på spørsmål om hvor langt hun er på vei. Hun avslørte at hun vil være seks måneder på vei neste uke.

Første barn

Paret har vært kjærester i omtrent et år.

Dette vil bli Kardashians første barn, mens Thompson har en sønn fra et tidligere forhold.

Begge Khloés Paret har vært kjærester i omtrent et år. Dette vil bli Kardashians første barn, mens Thompson har en sønn fra et tidligere forhold.

Begge Khloes to eldre søstre, Kim og Kourtney, har henholdsvis to og tre barn.to eldre søstre, Kim og Kourtney, har henholdsvis to og tre barn.

Det har også lenge vært spekulert i om Kylie Jenner, Khloes yngste søster, venter barn sammen med sin rapperkjæreste Travis Scott (25).

Hun skal ifølge amerikanske medier ha termin i februar, og de skriver at paret venter en jente. Dette er foreløpig ikke bekreftet av Jenner selv.

I tillegg venter Kim Kardashian og Kanye West sitt tredje barn, som bæres frem av en surrogatmor.