Gjennom tre sesonger har vi besøkt kjente profiler for å snakke om bil. Det er DDE-vokalist Bjarne Brøndbo som innehar seer-rekorden.
Gjennom tre sesonger har vi besøkt kjente profiler for å snakke om bil. Det er DDE-vokalist Bjarne Brøndbo som innehar seer-rekorden.

Bjarne Brøndbo ga skikkelig seer-rekord

Over 600.000 har sett Broompraten.

I høst lanserte vi sesong 3 av vår egen nettserie Broompraten. Også denne sesongen har samlet mange tusen seere, som har blitt med på besøk til kjente profiler, for å snakke om bil.

Et av flere høydepunkter er når vi møter finansminister Siv Jensen bak rattet i superbilen Lamborghini Huracan.

– Det er en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme med det første. Ekstra moro er det at finansministeren valgte å sette av såpass med tid midt i valgkampen. I tillegg til å formidle lidenskap for bil, ønsket jeg å få Siv Jensen litt ut av komfortsonen. Det tror jeg vi klarte, med god hjelp fra Lamborghini, smiler Broom-journalist Mats Brustad.

Det er han som er intervjuer, og har regi på Broompraten, som nå er i mål med tre sesonger.

Siv Jensen hyler av skrekk: – Dette går så j**** fort!

DDE-Bjarne slo alle rekorder

Siden første episode ble sendt for et par år tilbake har over 600.000 sett Broompraten. Men det er én episode som overgår alle andre når det gjelder seertall, nemlig intervjuet med DDE-vokalist Bjarne Brøndbo.

– Så langt har episoden med Bjarne passert 115.000 visninger. Det er tall vi er veldig godt fornøyd med, sier Brooms redaksjonssjef, Vegard Møller Johnsen, og legger til:

Joda, det blir liv når Bjarne entrer førersetet i sin egen Porsche 911.
Joda, det blir liv når Bjarne entrer førersetet i sin egen Porsche 911.

– Mange er vant til å se Bjarne på scenen. Vi ønsket å vise frem bilentusiasten, som attpåtil driver et eget bilopphuggeri i Namdal. Derfor tok Mats turen nordover for å bli bedre kjent med Brøndbo. Personlig er det min favoritt-episode, sammen med Jan Erik Larssen som var med i sesong 2.

Her kan du se episoden med Bjarne Brøndbo

Comeback med Tommy Rustad

I årets sesong har vi også møtt tidligere Broom-kollega Tommy Rustad. Det er han som har testet biler på bane sammen med Jan Erik Larssen gjennom mange år med Autofil og Broom på TV. Nå var tid for et aldri så lite comeback.

­­– Jeg må innrømme at møtet med Tommy og en småsint AMG på Vålerbanen kanskje er et av årets høydepunkt. Her handlet det om å formidle masse lidenskap, og samtidig inkludere en biltest på bane. Rett og slett mimre litt tilbake i tid, og la Tommy oppsummere høydepunktene fra en imponerende motorsport-karriere, forteller Mats.

I videovinduet under kan du se hvordan det gikk da Tommy Rustad fikk teste nye Mercedes-AMG C 43 Coupé på Vålerbanen. Dessuten har vi oppsummert samtlige episoder gjennom de tre sesongene. De finner du her: Broompraten – ALLE episoder

Comeback: Her tester Tommy Rustad Mercedes-AMG C 43 på Vålerbanen