ETTERTRAKTET: Virgil van Dijk skal endelig være på vei bort fra Southampton.
ETTERTRAKTET: Virgil van Dijk skal endelig være på vei bort fra Southampton. Foto: Glyn Kirk

Fotballryktene: – Barcelona med i kampen om van Dijk

Liverpool nærmer seg Virgil van Dijk, men Barcelona skal også ha kastet seg inn i kampen om midtstopperen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De siste dagene har det blitt rapportert fra flere britiske medier at Southamptons Virgil van Dijk endelig nærmer seg en overgang til Liverpool.

Independent skriver blant annet at de to klubbene skal ha blitt enige om en overgangssum på over 700 millioner kroner for nederlenderen.

Virgil van Dijk har blitt benket de to siste seriekampene for Southampton, og sørkyst-klubben skal ha innsett at de nå bør cashe inn for 26-åringen.

Metro skriver imidlertid at det ikke bare er Liverpool som er ute etter den ballspillende midtstopperen. Barcelona og Manchester City skal også være klar for å punge ut, melder avisen.

Express skriver at Tottenham-manager Mauricio Pochettino er klar for å hente både Ross Barkley og Luke Shaw i januar-vinduet. Den samme avisen skriver at José Mourinho er villig til å la Shaw gå til Spurs for å gjøre plass til Fulhams ettertraktede tenåring Ryan Sessegnon. Manchester United har også blitt koblet til Tottenhams venstreback Danny Rose.

Manchester United har sakket akterut i kampen om Premier League-tittelen de siste månedene. Erkerival Manchester City leder nå serien med 13 poeng og virker utstoppelige. Ifølge Mirror skal det ha fått United-ledelsen til å betvile om José Mourinho er rett mann til å lede klubben. De skal derfor nå ha satt forhandlinger om en ny kontrakt på vent.

Moussa Dembélé bøtter inn mål for Celtic i skotsk serie, men ifølge Sky Sports' velinformerte journalist Kaveh Solhekol skal franskmannen nå være på vei til Premier League.

Brighton og en annen ikke navngitt klubb skal ha fått et bud på rundt 200 millioner kroner akseptert for spissen med en fortid i Fulham. Det melder Solhekol på Twitter.

Daily Mail skriver at Inter ønsker å hente Henrikh Mkhitaryan på lån fra Manchester United. Den armenske midtbanespilleren har havnet i kulden i United, og selv om han får litt spilletid på tampen av de to siste kampene, skal han ønske seg bort. José Mourinho har tidligere forklart Mkhitaryans utelatelse:

– Jeg spilte med Martial, Mata og Lingard fra start. Å bruke Mkhitaryan betyr at jeg ikke kan bruke en av de tre. Slik det er nå, mener jeg at de andre fortjener mer å få spille.