SAVNET: Den ett år gamle hunden Hippi er savnet siden fredag
SAVNET: Den ett år gamle hunden Hippi er savnet siden fredag Foto: Privat

Frykter hunden «Hippi» ble stjålet rett før julaften

Ett år gamle Hippi ble meldt savnet på fredag, to dager før julaften. Eieren Anette er sikker på at han er stjålet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ved 14-tiden på fredag kom hundeeieren Anette Rosander tilbake fra en tur med sine to hunder på Justvik nord for Kristiansand i Vest-Agder.

– Hippi lekte i hagen, og løp frem og tilbake. Etter litt tid ropte jeg etter ham, men så var han bare vekk, sier Anette til TV 2.

– Har fortsatt et lite håp

Hun fikk med seg flere som hjalp til med å lete i flere timer i området rundt, men uten hell. Anette ringte så til politiet og kennel, og tok også en telefon til en snekker som hadde arbeidet ute i området.

– Han sa han hadde sett en blå varebil som hadde kjørt inn i veien. Da jeg fikk greie på det, ringte jeg til politiet igjen. Jeg er 100 prosent sikker på at den er stjålet, sier Anette.

Hippi er av rasen bichon havanese, og han hadde på seg et lyseblått halsbånd da han ble savnet. Eieren sier hun synes det er helt forferdelig og tragisk at hunden er borte, og at hun ikke tror det har gått helt opp for henne.

– Jeg har fortsatt et lite håp, og kommer ikke til å gi opp. Om den er stjålet, er jeg sjokkert over at noen så enkelt kan gjøre det.

– Blir annerledes

Det meste av tiden til Anette går naturlig nok med til å bekymre seg for Hippi, og hun tror ikke julaften blir helt den samme som den pleier.

– Det blir litt annerledes. Men jeg har familie og en hund til, så jeg skal jo klare meg. Jeg hadde ikke trodd det skulle gå an å stjele kjærlighet fra hverandre, men det gjør det tydeligvis, sier hundeeieren.

Anette ønsker tips fra alle som kan vite om forsvinningen. Hun har anmeldt saken til politiet.