Mohamed Elyounoussi, her fra Champions League-kampen mot Manchester United. Foto: AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI
Mohamed Elyounoussi, her fra Champions League-kampen mot Manchester United. Foto: AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI

Fotballryktene: – Hodgson vil hente Elyounoussi

Flere Premier League-klubber vil hente den norske landslagsspilleren. Les lørdagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mohamed Elyounoussi har virkelig vist seg frem for Basel i Champions League denne høsten. Nå skriver Daily Mail at Roy Hodgson vil hente nordmannen til Crystal Palace. Avisen skriver også at Newcastle vil hente den norske landslagsspilleren.

23-åringen, som kom til den sveitsiske klubben sommeren 2016, står med fem mål på 22 kamper denne sesongen.

Manchester City-spissen Sergio Agüero må kjempe hardt for startplassen. Ifølge Daily Mail begynner det å bli frustrerende for argentineren. Nå vurderer han sin fremtid i klubben.

Supertalentet Ryan Sessegnon er kun 17 år, men engelskmannen har allerede spilt over 50 kamper for Fulham. Det har storklubbene naturlig nok fått med seg, og nå skriver Guardian at Manchester United forbereder et bud på omlag 300 millioner kroner for venstrebacken. Det kan bety at Luke Shaw vil forlate Old Trafford.

Steven Nzonzi har lenge vært heftig koblet til Arsenal, men nå er "Big Sam" kommet på banen. Ifølge Daily Mail vil Everton hente Sevilla-spilleren i januar. Allardyce har tidligere trent franskmannen i Blackburn.

Lazios Stefan de Vrij har lenge vært et overgangsobjekt for Liverpool. Nå skal nederlenderen ha fått beskjed om at han kan bli solgt i løpet av januarvinduet. Det skriver Daily Express.

David Luiz sliter med skade, og forholdet til manager Antonio Conte er ikke det beste. Nå skriver Mirror at Conte vil bytte brasilianeren mot AC Milan-stopperen Leonardo Bonucci.

West Ham har lagt inn et bud på nærmere 100 millioner kroner for Harry Arter, men det skal Bournemouth ha avvist. Det melder Daily Express.