– Klopp velger Mignolet som sin keeper, og han er ikke i nærheten av god nok

TV 2s fotballeksperter i en heftig diskusjon om Liverpools forsvarsproblemer etter kollapsen mot Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hele diskusjonen i vinduet øverst!

– Det står og faller på spillerne. Klopp velger Mignolet som sin keeper, og han er ikke i nærheten av god nok, sa Trevor Morley i TV 2s Premier League-studio etter den eventyrlige thrilleren mellom Arsenal og Liverpool.

– Han er bedre enn Karius. Han er den beste keeperen Liverpool har. Han plukker jo riktig keeper, argumenterte Petter Myhre.

– Så signér noen andre. Dette er Liverpool Football Club. De har penger til å signere en toppkeeper – Ederson i Manchester City. De Gea, Courtois, Cech – alle har toppkeepere, men det har ikke Liverpool, svarte Morley.

Mignolet feilet på Xhakas skudd

Diskusjonen kommer i kjølvannet av Simon Mignolets blemme på Granit Xhakas 2-2-scoring. Skuddet fra langt hold flakket i luften, og den belgiske keeperen klarte ikke å avverge skuddet.

– Liverpool scorer mål for moro skyld, og Klopp sier de er uheldig når keeperen gjør en feil. Manchester United har plukket enormt med poeng fordi de Gea redder dem. Mignolet, for å være ærlig, var dårlig hele kampen, konstaterte Morley.

Etter kampen uttalte Klopp at Liverpool skulle minst stått igjen med ett poeng, noe som falt i dårlig jord hos TV 2-eksperten.

– Det minner om da Bravo var der, de utspilte lag, Bravo ga bort mål og de endte opp med 2-2 når de skulle vunnet. Så bra som Klopp har fått dem til å bli fremover... De har en så stor svakhet bakover at det ikke er til å tro, sa han, og fulgte opp:

– «Fab Four» er virkelig «Fab Four». De har mål, fart og alt du trenger. Hvis Liverpool hadde hatt noe bakover, ville de vært oppe med Manchester City.

– De prøver jo

Myhre påpekte derimot at Klopp ville ha hentet en keeper i David de Gea-klassen dersom muligheten oppstod.

– Selvfølgelig prøver de å hente en bedre keeper. De prøvde å hente en bedre midtstopper og, men han sitter i Southampton. Han andre de hentet som er bedre, han er skadet. Vi kan ikke sitte her og tro at de største klubbene i Premier League ikke prøver å forsterke, sa Myhre.