Positive skadenyheter for Joshua King

Bournemouth-manager Eddie Howe sa fredag at det går bedre med skadde Joshua King enn de først fryktet, men at juleperioden fortsatt står i fare.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske landslagsspissen Joshua King pådro seg en muskelskade på baksiden av låret mot Liverpool forrige søndag. Han måtte stå over mot Chelsea i ligacupen onsdag.

Se TV 2s intervju med Joshua King i videovinduet øverst.

– Skaden til Joshua kan være bedre enn først fryktet, men det er fortsatt usikkert om han rekker juleperioden, sa Howe på fredagens pressekonferanse.

Bournemouth møter serieleder Manchester City lørdag.

Skadene hoper seg opp i Bournemouth. Kun noen få dager etter Joshua Kings lårtrøbbel kan spisskollega Jermain Defoe ha pådratt seg en alvorlig ankelskade.

– Jermain vil gå til en spesialist og vi vil vite mer etter vi har fått resultatene, men vi frykter det er mer alvorlig enn et vanlig overtråkk, sa Howe.

Defoe var heller ikke den eneste av lagets spillere som måtte ut med skade på Stamford Bridge onsdag. Harry Arter pådro seg en leggskade i annen omgang. Ifølge Howe blir ikke midtbanemannen klar til lørdagens bortemøte med suverene Manchester City.

(©NTB)