ENGLAND-RETUR?: Mario Balotelli i Nice-trøyen, her fra kampen mot Napoli i august. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE
ENGLAND-RETUR?: Mario Balotelli i Nice-trøyen, her fra kampen mot Napoli i august. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE

Fotballryktene: – Balotelli frir til gamleklubben

Mario Balotelli herjer i Frankrike, men det spørs hvor lenge det fortsetter. Les fredagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mario Balotelli har vært strålende for Nice i Frankrike etter overgangen fra England. Italieneren har scoret 16 mål så langt denne sesongen, men nå frir spissen til gamleklubben.

– Målet er å gå tilbake til en storklubb. Jeg vil ha en sterk stall bak meg igjen. Jeg vil spille i Champions League og vinne noe, sier Balotelli ifølge Mirror.

Og Balotelli har ingenting imot en retur til den lyseblå delen av Manchester.

– Jeg elsker City-fansen og klubben. Jeg kunne gledelig dratt tilbake dit gratis. Jeg hadde det beste året i karrieren min der, selv om byen er litt vanskelig å bo i. Manchester er ikke London.

Henrikh Mkhitaryan har hatt en vanskelig start på inneværende sesong. Nå skriver Gazzetta dello Sport at Inter ønsker å låne Manchester United-spilleren i januar.

Wilfried Zaha har virkelig funnet tilbake til formen under Roy Hodgsons ledelse, men ivorianerens Crystal Palace fremtid er uviss. Flere av storklubbene i Premier League sikler etter driblefanten, og Hodgson uttaler at han ikke kan garantere at Zaha blir værende i klubben.

En annen som har fått fart på en klubb i krise, er Sam Allardyce. Nå ønsker han også å styrke stallen i januar. Sun melder at Palace-stopperen James Tomkins kan bli vinterens første Everton-signering.

Leonardo Bonuccis sommerovergang fra Juventus til AC Milan overrasket mange, men Milan-oppholdet kan bli av det korte slaget. Klubben sliter sportslig, og flere italienske medier hevder at forsvareren mistrives. Manchester City skal følge situasjonen tett. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Manchester United holder et tett øye med Borussia Dortmund-talentet Christian Pulisic. Det skriver Daily Mail. 19-åringen har allerede spilt 20 landskamper og scoret ni mål for det amerikanske landslaget.

Også Arséne Wenger vurderer å handle i januar. Nå skriver Marca at Arsenal vil legge ut over 200 millioner kroner for Barcelona-vingen José Arnaiz. 22-åringen har kun spilt for Barcelona B så langt denne sesongen.

Ryktene rundt Coutinho til Barcelona forsetter for fullt. Nå sier Andres Iniesta til Mundo Deportivo at brasilianeren vil passe "perfekt" i den spanske storklubben.

Liverpool og Borussia Dortmund vil begge kjøpe Basel-stopperen Manuel Akanji. Det skriver Independent. 22-åringen har allerede spilt flere kamper for det sveitsiske landslaget.

Atlético Madrid-spilleren Nicolas Gaitan vil etter alt å dømme forlate den spanske hovedstaden i løpet av januarvinduet. Spillerens agent hevder at flere Premier League-klubber vil hente den 29-årige argentineren.