Zucca og Rangers tapte lokaloppgjøret

Mats Zuccarello spilte seg til målpoeng i sin femte strake NHL-kamp, men New York Rangers måtte tåle et surt 3-4-tap etter straffer borte mot New Jersey Devils.

DUELL: Mats Zuccarello forsøker å komme seg løs fra New Jersey Devils' John Moore. Bruce Bennett/Getty Images/AFP

Nordmannen er i dytten for tiden. Torsdag sikret han seg sin fjerde assist på fem kamper da han var tredje sist på pucken i forkant av Rangers' 3-2-scoring tidlig i tredje periode. Totalt er Zuccarello nå oppe i 29 målpoeng (8 mål og 21 assist) på 35 kamper.

Det var Devils som kunne juble for det første målet i lokaloppgjøret. Etter drøyt sju minutter på isen gjorde John Moore 1-0. Under tre minutter senere var lagene à jour igjen da Jimmy Vesey satte pucken i nettet.

Ikke lenge etterpå sendte Nick Holden gjestene opp i 2-1. Det var stillingen helt til Blake Coleman utlignet mot slutten av andre periode. Etter 41.48 tok Rangers ledelsen igjen da Kevin Hayes scoret på et angrep Zuccarello var en del av. Nordmannen spilte til Brendan Smith, som deretter fant Hayes.

Ti minutter senere slo Devils tilbake ved Brian Boyle, og med 3-3 etter 60 minutters spill gikk kampen til forlengning. Der kom det ingen scoringer, og dermed måtte en vinner kåres etter straffeslag. Boyle satte den avgjørende straffen.

Zuccarello sto for to av målene da Rangers møtte Devils og vant 5-2 tidligere i desember, men denne gangen måtte nordmannen nøye seg med drøye 21 minutter på isen, én assist og tre skudd på mål. Stjernespilleren fikk heller ikke nettkjenning da han var førstemann ut for Rangers i straffeslagkonkurransen.

– Vi klarte å finne en måte å få ett poeng på selv om vi ikke spilte så veldig bra. Men all ære til Jersey. Det føltes som de ville det mer enn oss. Vi klarte ikke å matche intensiteten deres, mente Rangers-målvakten Henrik Lundqvist.

New York Rangers' neste kamp er hjemme mot Toronto Maple Leafs lørdag.