Bendtner hylles etter denne rørende julegesten

Nicklas Bendtner hylles på sosiale medier etter sitt bidrag til radioprogrammet «Julehjælpen på P3.»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nicklas Bendtner kan se tilbake på et svært godt fotballår. Seriemesterskap, toppscorertittel og comeback på landslaget er fasiten etter overgangen til Rosenborg.

Se Bendtner-scoringen som ble kåret til «Årets mål» i videovinduet øverst.

Selv om han nå nyter en velfortjent juleferie på et luksusresort på Maldivene sammen med kjæresten Natasja Madsen, hindrer ikke det dansken i å gi litt tilbake til fansen som har støttet ham i tykt og tynt.

Den danske avisen BT forteller at Bendtner hylles i sosiale medier etter en helt spesiell gest i forbindelse med det danske radioprogrammet «Julehjælpen på P3». Adressa har også omtalt saken.

Formålet med programmet er å gi hjelp til danske familier som ikke har råd til å feire jul med alt det innebærer av gaver, mat, juletrær og så videre.

Da Bendtner hørte programmet om Andreas, tok han affære.

– Det er en mann som har hørt på programmet, og han har ringt sin venn, sin manager faktisk, Jan Ole, og bedt ham komme innom med en pose, fortalte radioverten Oliver Bøttner på sendingen onsdag.

Den mildt sagt overrumplende gjesten Andreas åpnet posen og fikk se et par fotballsko signert av stjernen selv og en drakt Bendtner selv har brukt i kamp for det danske landslaget.

På klippet, som man kan se nederst på siden, ser man hvordan gjesten blir svært rørt og tar seg til hodet i ren forbløffelse. Og han er ikke den eneste som har blitt rørt av Bendtners gest. Radioklippet har blitt lagt ut som video på P3s Facebook-sider, og i skrivende stund har klippet blitt likt over 2000 ganger. Flere har også uttalt sin hyllest til Bendtner i kommentarfeltet.

«Lord du er for vild og en ven av folket!» skriver blant annet en ekstatisk lytter.

Se klippet under!