Frank (53) raste ned i vekt under Øya-oppholdet

Fotografen Frank Alvegg (53) gikk ned 20 kilo i løpet av oppholdet på Øya.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Øya tærer det på med matmangelen hos gutta og etter mange uker med sult er det ikke overraskende for deltagerne at de raser ned i vekt.

Stort vekttap

Noen av gutta går mer ned i vekt enn andre under innspillingen av TV 2-realityen og forholdene ligger til rette for hurtig vektnedgang.

De spiser lite og det blir lite næring.

– Jeg veide 100 kilo når jeg dro og var 80 kilo når jeg reiste tilbake, forteller Frank Alvegg.

– En bra renselse

Gutta hadde egen personvekt på Øya og legen og deltageren Christer Kjærvik lar gutta veie seg etter tre uker. Frank veide 96 kilo da han ankom og etter tre uker veier han 81 kilo.

Etter å være vel hjemme i Norge har Frank fått tid til å reflektere litt over den konstante sulten han følte på kroppen og det store vekttapet i løpet av konkurransen.

– Du følte deg lett og fin i kroppen, men det var nok en bra renselse å være med på Øya. Sulten gnager hele tiden og du merker at du blir svakere. Du skal ta et tungt løft også fungerer ikke musklene lenger, forteller Frank.

Normalvekt

Frank er nå tilbake i normalvekt og innser at 80-tallet på vekta er langt unna.

– Når jeg kom tilbake spiste jeg bare kjøtt, fisk og grønnsaker. Hadde jeg ikke drukket øl skulle jeg klart å holde meg på 80-tallet, avslutter Frank Alvegg til TV 2.

Se Øya mandager klokka 20.00 på TV 2.