NYFORLOVET: Prins Harry og hans nyfolovede Meghan Markle poserer på nye forlovelsesbilder.
NYFORLOVET: Prins Harry og hans nyfolovede Meghan Markle poserer på nye forlovelsesbilder. Foto: Kensington Palace

Feirer forlovelsen med nye bilder

Det kommende brudeparet Prins Harry og Meghan Markle viser en hel verden deres kjærlighet og feirer forlovelsen med nye bilder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i høst kom den gledelige nyheten fra det Britiske kongehuset at Prins Harry (33) og kjæresten Meghan Markle (36) hadde forlovet seg.

Bryllupet skal stå 19.mai neste år, i St. George’s Chapel i Windsor.

Nye bilder

Torsdag publiserte Kensington Palace to bilder av de nyforlovede, et svart-hvitt portrett av paret og et bilde av de to i farger som er mer formelt.

Bildene har blitt lansert for å markere deres forlovelse og er fotografert av Alexi Lubomirski tidligere denne uken. Det kongelige paret er fotografert ved Frogmore House i Windsor.

Viser stolt forlovelsesringen

Fotografen som tok bildene, har lagt ut det ene bildet på sin Instagramkonto der han takker for det ærefulle oppdraget han fikk.

– En stor takk til hans kongelige høyhet, Prins Harry og Frøken Markle som lot meg ta deres offisielle forlovelsesbilder. Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser på bildene jeg tok, skriver han på Instagram.

Forelsket par

TV 2s kongehuseksert Kjell Arne Totland er begeistret over de vakre bildene av paret og synes bildene viser godt deres kjærlighet til hverandre.

– Veldig vakre og romantiske bilder av et tydelig forelsket par. Og Meghan sørger for at den vakre forlovelsesringen med diamanter etter prinsesse Diana vises godt på begge bildene . Meghan skal nå feire jul hos dronning Elizabeth på Sandringham slott i Norfolk. Men allerede onsdag fikk hun sin store kongelige debut da hun sammen med Harry var invitert til Dronningens tradisjonelle førjulslunsj på Buckingham Palace, sammen med nærmere 50 medlemmer av den kongelige britiske storfamilien, avslutter Kjell Arne Totland.