SKAL BLI MOR: Nå er det endelig bekreftet, Khloe Kardashian skal bli mamma.
SKAL BLI MOR: Nå er det endelig bekreftet, Khloe Kardashian skal bli mamma. Foto: Kevin Mazur

Khloé Kardashian (33) bekrefter at hun er gravid

Khloé Kardashian bekrefter at hun og kjæresten Tristan Thompson venter barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Min største drøm har gått i oppfyllelse! Vi venter en baby» skriver den vordende moren på Instagram onsdag kveld norsk tid.

Det har lenge vært spekulert i om Khloé Kardashian (33) ventet barn med basketballspilleren Tristan Thompson (26).

Nå bekrefter altså Kardashian-søsteren graviditeten.

Paret har vært kjærester i omtrent et år. Dette vil bli Kardashians første barn, mens Thompson har en sønn fra et tidligere forhold. Begge Khloes to eldre søstre, Kim og Kourtney, har henholdsvis to og tre barn.

«Tristan, takk for at du elsker meg slik du gjør! Takk for at du behandler meg som en dronning! Takk for at du får meg til å føle meg vakker i alle disse fasene! Tristan, mest av alt, takk for at du gjorde meg til en MAMMA!» skriver hun sammen med et bilde av en tydelig gravidmage.

Khloe innrømmer i innlegget at de har holdt graviditeten hemmelig en stund, og forklarer det med at de vil nyte dette med familie og venner så lenge de kunne.

«Jeg er så takknemlig, spent, nervøs, ivrig, glad og skremt alt i ett! Men det er det beste buntet av følelser jeg noen gang har følt i mitt liv!» skriver 33-åringen.

– Over seg av begeistring

Tidligere i høst siterte flere amerikanske medier anonyme kilder på babynyheten.

– Dette er noe Khloé har ønsket seg årevis, og det er mer enn det: Hun ville ikke ha ønsket det hvis hun ikke var i det redde forholdet, sa en kilde med kjennskap til nyheten til People.

VENTER BARN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson observert sammen i starten av oktober, ikke lenge etter at amerikanske medier for første gang spekulerte i om hun var gravid. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson observert sammen i starten av oktober, ikke lenge etter at amerikanske medier for første gang spekulerte i om hun var gravid. Foto: Stella Pictures

– Dette er et fantastisk øyeblikk for henne. Ikke bare skal hun bli mor, hun skal oppdra et barn med en mann hun virkelig elsker. Alle er over seg av begeistring, la kilden til.

Den gang ville ikke superstjernens representanter kommentere saken.

Babyboom

Det har også lenge vært spekulert i om Kylie Jenner, Khloes yngste søster, venter barn sammen med sin rapperkjæreste Travis Scott (25).

Hun skal ifølge amerikanske medier ha termin i februar, og de skriver at paret venter en jente. Dette er foreløpig ikke bekreftet av Jenner selv.

I tillegg venter Kim Kardashian og Kanye West sitt tredje barn, som bæres frem av en surrogatmor.