Manchester City hentet unggutt fra Paraguay

Jésus Medina (20) er klar for Manchester City. Det melder den britiske avisen The Guardian.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City gikk tirsdag kveld videre fra ligacupen med en rekke unggutter på banen.

Se høydepunktene fra Manchester Citys seier over Leicester i Sportsnyhetene øverst.

Tosin Adarabioyo, Oeksandr Zinchenko (21), Phil Foden (17) og Brahim Díaz (18) var alle involvert i seieren mot Leicester.

Nå melder Guardian at Pep Guardiola har sikret seg enda en spennende unggutt. Paraguayanske Jésus Medina (20) skal være klar for City for rundt 30 millioner kroner. Overgangen har ennå ikke blitt bekreftet av klubbene selv.

Medina er en offensiv midtbanespiller og spiller for den paraguayanske klubben Libertad. Ifølge Guardian skal han ha blitt fulgt tett av en rekke europeiske toppklubber det siste året.

Medina har representert Paraguay på U17- og U20-nivå, og debuterte for A-landslaget i år. Til tross for sin unge alder har han rukket å spille hele 74 kamper for klubblaget Libertad, hvor han debuterte allerede som 15-åring.

Det er forventet at 20-åringen vil bli sendt ut på lån til enten spanske Girona eller New York City. Begge klubbene er en del av den såkalte «City Football Group.»

– Det er et godt tegn for framtiden

Claudio Bravo ble den store helten da City vant etter straffesparkkonkurranse mot Leicester tirsdag. Etter kampen var Guardiola strålende fornøyd med innsatsen til sitt urutinerte mannskap.

– Mange unggutter spilte. Jeg er veldig glad på vegne av alle spillerne. Det var ikke lett å komme tilbake fordi vi var slitne, men jeg likte hvordan vi håndterte situasjonen. Det er et godt tegn for fremtiden, sa Guardiola etter kampen, ifølge BBC.