ROMANTISK JUL: Jakten-parene Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, Erik Grytnes og Maria Bjørndal og Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld feirer julen sammen .
ROMANTISK JUL: Jakten-parene Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, Erik Grytnes og Maria Bjørndal og Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld feirer julen sammen . Foto: Espen Solli / TV 2

Slik feirer Jakten-parene jul sammen

De tre Jakten-parene gleder seg til julefeiring og er glade for å kunne vise sin kjærlighet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle de tre parene fra årets sesong av Jakten på kjærligheten feirer jul sammen og alle synes det er godt å kunne være åpne til folk om forholdet deres.

Romantisk ferie

Erik Grytnes (38) og Maria Bjørndal (35) skal feire jul sammen og det gleder de seg veldig til. Nå kan de også vise sin kjærlighet, og det er godt.

– Det er veldig deilig å være som et «normalt» kjærestepar. Vi har vært ute en tur i Oslo sammen med venner. Da var det veldig mange som kom bort og ville prate, men det er jo egentlig bare hyggelig. Vi har bestemt oss for å dra på en romantisk ferie sammen, og at dette er hoved-gaven til hverandre. Ellers blir det en liten gave på julaften også, forteller Erik til TV 2.

Julaften hver for seg

Beatrice Fjell (24) og kjæresten Fredrik Fjeld (25) fant også lykken i løpet av årets sesong av Jakten på Kjærligheten. Fredrik flyttet aldri ut av huset til Beatrice etter gårdsuka. Nå gleder de seg til julefeiring sammen.

– Vi feirer julaften hver for oss i år, men resten av julen feirer vi sammen både hos venner og familie. Det er veldig deilig å endelig vise for alle at vi er sammen! Det blir nok ikke så veldig romantiske gaver. Vi har bestemt oss for å kjøpe noe som vi trenger sammen til huset, forteller Beatrice.

Praktiske julegaver

Jakten-bonden Ingvar Alstad (31) fra Sparbu valgte til slutt Trine Merethe Sverkmo (24) i Jakten på kjærligheten. Ingvar var en av de fire bøndene som fikk flest frierbrev i årets sesong. De to har også blitt samboere og gleder seg til julefeiring sammen for første gang.

– Vi feirer jul sammen og det er helt konge å kunne vise folk at vi er et par. Når det gjelder julegavene så blir de kanskje ikke så veldig romantiske, men veldig nyttige gaver, avslutter Ingvar Alstad.