Jakten-Rolf (63) drukner i frierbrev

Rolf Gjølstad fant ikke kjærligheten under årets sesong av Jakten på kjærligheten. Nå strømmer det inn frierbrev til 63-åringen. Se intervju fra God morgen Norge!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rolf Gjølstad (63) fant ikke kjærligheten i løpet av årets sesong av Jakten på kjærligheten. Nå opplever han derimot en stor pågang fra damer som vil treffe kornbonden fra Vestby.

Kresen

I programmet stod Rolf igjen med frieren Kristin, men han dumpet henne fordi de rette følelsene ikke var til stede.

– Hva skjedde? Er du litt kresen?, spør Vår Staude.

– Som person likte jeg godt Kristin, men det er den siste gnisten som du gjerne skal føle som ikke var der. Jeg er sikkert litt kresen, for jeg fungerer veldig godt alene. Men jeg ønsker å finne den som er den helt rette og det er ikke lett, sier Rolf i God morgen Norge.

Strøm av frierbrev

Etter at siste program av Jakten på kjærligheten ble sendt på TV 2, 11 desember har Rolf blitt nedlesset i frierbrev og SMSer fra kjærlighetsøkende kvinner. I år får Jakten-Rolf mange julekort med ekstra mange hjerter.

– Det har kommet en god del etter det siste programmet. Jeg greier ikke å svare alle, men selvom der er mange, så er det jo den rette det handler om. De skriver korte meldinger om at de vil bli kjent med meg. Men også mange som beskriver seg selv og sender med bilder, det har blitt en stor datingside for meg dette her, sier Rolf Gjølstad.

Kjærlighetsjul

Rolf går en spennende jul og et nytt år i møte som singel bonde. Han har allerede datet endel damer som følge av alle brevene og hendvendelsene han har fått.

– Det har vært et par stykker som jeg har truffet og som er flotte damer, så vi får se hvordan jula utvikler seg, avslutter Rolf Gjølstad.