Fotballryktene: – Manchester United med sjokkbud på Hazard

Mens Arsenal-legende foreslår at Manchester City skal gå for Mohamed Salah.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sesongens 15 fineste Premier League-mål - fra imitatorkongen Kasper (19) - i videovinduet øverst!

Det er fire dager til julaften og tolv dager til overgangsvinduet åpner igjen i Fotball-Europa.

Fans over hele kloden håper nok på forsinkede julepresanger til sine lag, og i de engelske ryktespaltene er det nå virkelig begynt å gå kuler varmt.

Ta bare en titt på onsdagens heteste fotballrykter:

Til tross for avisens någet tvilsomme troverdighet, må vi i dag begynne med tabloidvarianten The Sun. Journalisten Neil Custis, som jobber tett på Manchester United, rapporterer nemlig at Premier League-toeren planlegger et sjokkbud på 90 millioner pund (cirka milliarden norske kroner) for Chelsea-stjernen Eden Hazard. José Mourinho skal ha tro på at han kan snyte Real Madrid og PSG for belgierens tjenester, og oppmuntres av at superstjernen har takket nei til Chelseas kontraktsforslag.

Og dersom Mourinho får alt han vil, kan 2018 bli nok et stjernespekket år for Manchester United-fansen. Etter gårsdagens skriverier om Barcelona og Antoine Griezmann, melder i hvert fall Daily Mirror nå at Atletico Madrid skal være forbannet og klare for å selge franskmannen til nettopp Manchester United. Slikt får man både vann og julemat i munnen av i den røde delen av Manchester.

Den lyseblå delen av Manchester har kanskje ikke like stort behov for forsterkninger, men allikevel mener Arsenal-legenden Ian Wright at Manchester City bør gå for Liverpool- og Premier League-toppscorer Mohamed Salah. Den tidligere stjernespissen har via Sky Sports uttalt at egypteren ville utkonkurrert enten Raheem Sterling eller Leroy Sane på topp hos Pep Guardiola, og det er nok til at Daily Express omtaler dett som et fotballrykte.

Også Daily Mirror kan det være verdt å lese en ekstra gang i dag, i hvert fall om man er Everton-fan. Sam Allardyce vil nemlig hente Theo Walcott fra Arsenal, samt snyte Arsène Wenger for Steven N'Zonzi. Sistnevnte spilte under Allardyce i Blackburn, og kan nå komme til å utnytte seg av at 29-åringen har havnet i un¨de hos Sevilla-trener Eduardo Berizzo. Det er snakk om lån i januar, samt mulighet for permanent overgang til sommeren.

David Luiz er en annen som har havnet i unåde, og flere Premier League-klubber skal nå vurdere å sikre seg ham i januar. Ifølge nord-øst-avisen Shields Gazette, skal nå Newcastle være en av disse. En reunion med Rafa Benitez, som i en kort periode var brasilianerens sjef i Vest-London, kan være på trappene dersom Antonio Conte vil låne ut stopperstjernen. De to skal nemlig ha fått et nært vennskap under den spanske managerens tid i Chelsea.

Når 2017 blir til 2018, er det også rimelig å anta at nye penger vil bli brukt i kinesisk fotball. Sport skriver at Javier Mascherano skal være nære ved å fullføre en overgang fra Barcelona til Hebei Fortune, mens Marca (via Chongqing Morning Post) melder at Chongqing Dangdai Lifan ikke vil ha Andres Iniesta. De mener nemlig at Barca-legenden ikke er god nok for klubben.

Til slutt tar vi med et rykte fra lokalavisen i Stoke, Stoke Sentinel. De melder nemlig at styreformann Peter Coates har sagt at det er penger å bruke i januar, og det uavhengig av hvem som er klubbens manager. Så får vi se hva det har å si for fremtiden til Mark Hughes i klubben.