Ny Zucca-assist da Rangers vant

Oppturen fortsetter for Mats Zuccarello og New York Rangers.

FEIRET: New York Rangers-keeper Henrik Lundqvist og Mats Zuccarello feirer seieren i Madison Square Garden i New York. FOTO: AP Photo/Bill Kostroun

Mats Zuccarellos New York Rangers vant 4-1 over Anaheim Ducks på hjemmebane i Madison Square Garden tirsdag.

Rangers ledet 1-0 etter den første perioden, etter scoring av Paul Carey. Knappe to minutter inn i andre periode sendte Kevin Hayes, med assist fra Zucca, pucken i nettet.

Assisten tok Zucca opp i 28 målpoeng, hvilket gjør nordmannen til en av ligaens 50 ypperste poengplukkere ifølge NHL.com.

13 minutter inn i andre periode satte Carey sitt andre mål. Rangers fjerde mål kom i tredje periode, der Ducks scoret sitt første og eneste mål.

Zuccarello var på isen i totalt 17 minutter. I tillegg til den ene assisten hadde han tre skudd på mål.

Seieren betyr at Rangers nå har tre strake triumfer, og er nummer fem i NHL øst. De har hevet seg voldsomt etter en svak start på sesongen.