Deeney får juleferie – Lanzini tilbake 2. juledag

Troy Deeney får fire kamper for den stygge taklingen på Colin Quaner, mens Manuel Lanzini er utestengt i to kamper for å ha filmet seg til straffe.

Deeney får juleferie – Lanzini tilbake 2. juledag

Troy Deeney får fire kamper for den stygge taklingen på Colin Quaner, mens Manuel Lanzini er utestengt i to kamper for å ha filmet seg til straffe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video av taklingen i vinduet øverst!

Watford anket Troy Deeneys utestengelse etter kapteinen ble utvist for en stygg takling på Huddersfields Colin Quaner.

De gulkledde fikk imidlertid ikke medhold, skriver klubben på Twitter. Dermed mister kraftspissen Watfords fire neste kamper, ettersom han har en utestengelse fra før denne sesongen.

I oktober ble Deeney utestengt i tre kamper for vold mot Joe Allen, da han tok tak i strupen og ansiktet til den lille waliseren.

Watford-kapteinen må belage seg på å se det travle juleprogrammet fra sofaen. Han mister lagets kamper mot Brighton, Leicester, Swansea og Manchester City, og er tilgjengelig for spill først 6. januar, når Watford møter Bristol City i FA-cupen.

Lanzini får to kamper

West Hams midtbanespiller Manuel Lanzini nektet for å ha filmet seg til straffespark i kampen mot Stoke, men det engelske fotballforbundet (FA) godtok ikke anken.

Det skriver FA på sine nettsider.

Dermed mister argentineren to kamper – dagens kvartfinale i ligacupen mot Arsenal, og West Hams oppgjør mot Newcastle på lørdag. Fra før er Everton-spiss Oumar Niasse den eneste som har fått filmestraff av FA.

Lanzini er tilgjengelig igjen til West Hams bortekamp mot Bournemouth 2. juledag.

Burnley-stopper James Tarkowski er også i FAs søkelys. Han er anklaget for voldelig oppførsel etter et sammenstøt med Glenn Murray, og har inntil 19.00 norsk tid tirsdag på å svare på anklagene.

Tarkowski kan vente seg en utestengelse på tre kamper med mindre en eventuell anke går gjennom.

– Han var sliten

Lanzini, som slo to målgivende pasninger i 3-0-seieren mot Stoke, hadde løpt over halve banen før han gikk ned da Erik Pieters gikk inn i en sklitakling i feltet. Begge lags managere uttalte seg om situasjonen etter kampen.

– Forsvareren ga dommeren en avgjørelse å ta. Manuel Lanzini løp over halve banen, så jeg tror han falt fordi han var sliten heller enn at han filmet. Jeg ville blitt skuffet om vi hadde fått en slik straffe imot oss, men noen ganger går det den veien, sa West Ham-manager David Moyes, ifølge London Evening Standard.

Stoke-manager Mark Hughes var på sin side krystallklar på at argentineren filmet.

– Jeg har sett det igjen. Han filmet. Han gjorde til situasjonen, og er en smart spiller. Det var helt klart filming, og dommeren har sett noe ingen andre så. Alt i alt var det en dårlig situasjon både for han og oss, sukket Hughes.