DRAR: Johan Lædre Bjørdal var på utgående kontrakt.
DRAR: Johan Lædre Bjørdal var på utgående kontrakt. Foto: Wold, Ole Martin

Bjørdal ferdig i Rosenborg

Rosenborg forlenger ikke kontrakten med Johan Lædre Bjørdal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 31 år gamle midtstopperen Johan Lædre Bjørdal spiller ikke for Rosenborg i 2018, skriver klubben på sine nettsider.

– Johan har vært en veldig viktig spiller for oss i tiden han har vært her. Til tross for perioder med lite spilletid har han aldri klaget, og vært utrolig lojal mot Rosenborg. Johan har vært en fantastisk klubbspiller. Jeg vil ønske lykke til videre i neste utfordring, sier Kåre Ingebrigtsen til rbk.no.

31-åringen har slitt med spilletiden på Lerkendal, og endte med tolv starter og seks innhopp i Eliteserien for seriemesteren denne sesongen.

Bjørdal, som har tre landskamper, tok tre seriegull og to cupgull etter overgangen fra Aarhus sommeren 2015.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Rosenborg, og jeg ønsker å takke lagkamerater, trenere, Kjernen og alle i og rundt klubben for tre fine år. Det har vært en dialog mellom klubben og meg gjennom året, og nå er det godt å få en avklaring om fremtiden, sier midtstopperen til rbk.no.

Med det forsvinner Bjørdal ut dørene på Lerkendal sammen med lagkamerat Jørgen Skjelvik, som har signert en kontrakt med amerikanske LA Galaxy.

Egersunderen har tidligere spilt for Egersund, Viking, Tønsberg, Bodø/Glimt og Aarhus. Han fikk sin landslagsdebut av Drillo mot Kypros i 2013.