ANGREPET HJEMME: Kristine Ullebø og kjæresten opplevde i oktober marerittet da en mann bevæpnet med øks tok seg inn i leiligheten deres.
ANGREPET HJEMME: Kristine Ullebø og kjæresten opplevde i oktober marerittet da en mann bevæpnet med øks tok seg inn i leiligheten deres. Foto: Stella Pictures

Mann tiltalt for å ha truet Kristine Ullebø (20) og kjæresten med øks

Toppblogger Kristine Ullebø beskriver episoden med øksedesperado som «uvirkelig og utrolig ubehagelig».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

12. oktober rev en mann i 40-årene opp døren til leiligheten blogger Kristine Ullebø (20) og kjæresten Fabian Venjar Raae (25) deler i Oslo.

Mannen var bevæpnet med øks, og det er nå tatt ut siktelse mot ham. Det melder VG.

Det har ikke lyktes TV 2 å komme i kontakt med Ullebø, men hun sier følgende til VG:

– Jeg er glad politiet tok saken på alvor, uakseptabel oppførsel må slås ned på. Man må stå opp for seg selv og sin egen sikkerhet. Er det et sted man skal være trygg, er det i sitt eget hjem.

Mannen som er tiltalt for å ha angrepet paret er tidligere domfelt for blant annet tyverier og narkotikakriminalitet.

Leiligheten full av politi

To dager etter hendelsen beskrev Førde-kvinnen, som er kjent fra TV 2 Livsstils «Bloggerne», hendelsen slik i bloggen sin under tittelen «En ubehagelig kveld»:

«Torsdagskvelden som var så fin, jeg hadde nettopp vært på pianotime og kom hjem, lærte meg en ny sang på pianoet og fikk besøk av Fabian, og før jeg visste ordet av det var det fullt av politi hjemme hos meg».

I blogginnlegget skriver Ullebø at hun ikke forstod alvoret før hun og Fabian satt i avhør.

I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø står bak bloggen Krisssy.blogg.no. Foto: TV 2
I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø står bak bloggen Krisssy.blogg.no. Foto: TV 2

«Jeg forsto egentlig ikke hvor ille det var før vi satt i avhør etterpå. Man vil jo alltid prøve å rasjonalisere alle handlinger, men når en fremmed plutselig står inne i leiligheten min med en øks og er på vei til å fly på kjæresten min ... Det var nesten litt uvirkelig, og utrolig ubehagelig, men ting ordnet seg heldigvis på en pen og rolig måte», skrev hun.

Og:

«Jeg vil ikke gå nærmere inn på det, i alle fall ikke enda. Men tusen takk for alle fine meldinger, jeg har så mye kjærlighet rundt meg. Og flaks at jeg ikke var alene, at jeg hadde kjæresten min på besøk... Det er jeg så utrolig takknemlig for ♥».

Puppeglipp og truseglimt på «Bloggerne»: – Jeg får helt angst!