ETTERTRAKTET: Antoine Griezmann kan være på flyttefot.
ETTERTRAKTET: Antoine Griezmann kan være på flyttefot. Foto: Frank Augstein

Klager Barcelona inn til FIFA for ulovlig spillerjakt

Atlético Madrid aksepterer ikke at Barcelona skal ha kontaktet Antoine Griezmanns representanter, melder spanske aviser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Marca og AS skriver at Atlético Madrid har bestemt seg for å sende en formell klage på Barcelona til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) for katalanernes kontakt med Antoine Griezmann uten Atléticos tillatelse. Den franske spissens kontrakt med Atlético strekker seg til 2022.

– Atlético Madrid har en rekke ganger fordømt Barcelona for kontakt med Griezmann og hans representanter. Han er en spiller under kontrakt med Atlético, og han er med i fremtidsplanene, sier en talsmann fra Atlético til Mundo Deportivo.

Griezmann var sterkt koblet til Manchester United i sommer, men valgte å forlenge kontrakten etter Atléticos overgangsnekt for brudd på reglementet for signering av yngre spiller. Madrid-klubben kan kjøpe spillere igjen i januar.

Barcelona skal være klare til å prøve å lokke Griezmann bort fra den spanske hovedstadsklubben i et av de kommende vinduene, og Atlético reagerer på at Barcelona prøver seg på en spiller fra en konkurrent i toppen av La Liga.

Barcelona-direktør Guillermo Amor bekreftet overfor Movistar etter helgens 4-0-seier over Deportivo La Coruña at klubben har vært i kontakt med Griezmann.

Atléticos aksjonærer og styremedlemmer møttes mandag morgen for å diskutere Barcelonas ulovlige kontakt med Griezmanns representanter, og de ble enige om å klage Barcelona inn til FIFA.