Marca og AS skriver at Atlético Madrid har bestemt seg for å sende en formell klage på Barcelona til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) for katalanernes kontakt med Antoine Griezmann uten Atléticos tillatelse. Den franske spissens kontrakt med Atlético strekker seg til 2022.

– Atlético Madrid har en rekke ganger fordømt Barcelona for kontakt med Griezmann og hans representanter. Han er en spiller under kontrakt med Atlético, og han er med i fremtidsplanene, sier en talsmann fra Atlético til Mundo Deportivo.

Griezmann var sterkt koblet til Manchester United i sommer, men valgte å forlenge kontrakten etter Atléticos overgangsnekt for brudd på reglementet for signering av yngre spiller. Madrid-klubben kan kjøpe spillere igjen i januar.

Barcelona skal være klare til å prøve å lokke Griezmann bort fra den spanske hovedstadsklubben i et av de kommende vinduene, og Atlético reagerer på at Barcelona prøver seg på en spiller fra en konkurrent i toppen av La Liga.

Barcelona-direktør Guillermo Amor bekreftet overfor Movistar etter helgens 4-0-seier over Deportivo La Coruña at klubben har vært i kontakt med Griezmann.

Atléticos aksjonærer og styremedlemmer møttes mandag morgen for å diskutere Barcelonas ulovlige kontakt med Griezmanns representanter, og de ble enige om å klage Barcelona inn til FIFA.