STARTER I JANUAR: Emma Tapping elsker å skjemme bort barna, og juletreet hennes er nesten dekket av julegaver til dem.
STARTER I JANUAR: Emma Tapping elsker å skjemme bort barna, og juletreet hennes er nesten dekket av julegaver til dem. Foto: Emma Tapping/Facebook

Emma (37) har kjøpt 300 julegaver til barna sine

Trebarnsmoren Emma Tapping (37) provoserer årlig med sin enorme julegavehandel til barna. Nå slår hun sin egen julegaverekord, og gir barna sine hundre gaver hver.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor brukte engelske Emma Tapping nesten 17.000 kroner på julegaver til sine tre barn.

Det enorme antallet gaver til barna har gjort at Emma både i 2015 og 2016 ble en real snakkis verden over, etter at hun la ut bildet du ser øverst i saken ut på Facebook.

I 2015 ga hun barna 80 gaver hver.

Isle of Man-mammaen forteller Mirror at hun i år har kjøpt 300 julegaver til barna sine til en verdi på rundt 20.000 kroner.

37-åringen har døtrene Mia (15), Ella (11) og sønnen Tatun (3), og hun forteller nettstedet at hun elsker å overøse de tre med presanger.

Kjøper gaver i januar

Emma forsvarer den enorme julegavehandelen med med at hun jobber hardt for pengene sine.

BLÅSER I KRITIKKEN: Emma stiller opp i «This Morning» for å fortelle om gavebonanzaen. Foto: ITV
BLÅSER I KRITIKKEN: Emma stiller opp i «This Morning» for å fortelle om gavebonanzaen. Foto: ITV

– Jeg begynner i januar og shopper hele året. På slutten av året er haugen ganske stor, sier hun til TV-programmet «This Morning».

På spørsmål fra programleder Phillip Schofield om barna rekker å åpne alle julegavene, innrømmer Emma at flere av fjorårets gaver fortsatt er uåpnet.

– Hun fikk en popkornmaskin og en bok i fjor som hun ikke har brukt, men med tanke på alle presangene synes jeg ikke at det er så ille, svarer hun.

På Twitter er det mange som reagerer på Emmas julegavehandel:

– Ville aldri ha gjort det på en annen måte

Tapping sier at hun ikke bryr seg om kritikken fra andre foreldre.

– Jeg ville aldri ha gjort det på en annen måte, sier hun, og forteller at hun har brukt rundt 20.000 kroner på årets julegaver til barna.

Til tross for at Emma vekker sterke reaksjoner,

– Jeg skjemmer ikke bort barna mine ellers. Selvsagt får de ting, men de er ikke bortskjemte. Julen har alltid vært en spesiell høytid for meg, og jeg vil føre det videre. Jeg bryr meg ikke om hva folk synes, sier hun.

Overrasket over kritikken

I 2015 fortalte hun samme program at hun ble tatt på senga av den massive kritikken som ventet henne etter at hun la ut bildet.

– Jeg ble mer sjokkert av reaksjonene fra folk som umiddelbart trodde at jeg var en skrytende forelder med bortskjemte små barn. Jeg ble sjokkert over hvor dømmende folk var. Min holdning er at det er opp til meg hva jeg kjøper til barna, og ingen andre, sa hun.