I BLÅTT: Hele familien stilte i blått for anledningen. Bakerst prins William sammen med sin kone, hertuginne Kate. Foran står barna prins George og prinsesse Charlotte.
I BLÅTT: Hele familien stilte i blått for anledningen. Bakerst prins William sammen med sin kone, hertuginne Kate. Foran står barna prins George og prinsesse Charlotte. Foto: Chris Jackson/getty Images

William og Kate viser fram årets julekort

Prins William og hertuginne Kate avslører bildet de skal sende som julekort i år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag publiserte Kensington Palace et bilde av prins William og hertuginne Kate med deres to barn, George (4) og Charlotte (2).

Bildet skal de bruke i sitt offisielle julekort, og hele familien er avbildet i matchende blått.

Det er Chris Jackson i Getty Images som er fotografen bak julekortet, som er tatt i Kensington Palace tidligere i år.

Flere har engasjert seg i bildet på sosiale medier, og mange av kommentarene går i at lille Charlotte er svært lik dronning Elisabeth.

Noen har også påpekt at det er lite julestemning å skimte i bildet og at de savner et nyere familiefoto av familien, der det kommer tydelig fram at Kate er gravid.

Kate venter sitt tredje barn i april, og allerede i februar kommer paret på norgesbesøk.

Begynner i barnehagen

Omtrent samtidig som de gikk ut med det nye familiebildet, ble det annonsert at lille Charlotte skal begynne i barnehagen på nyåret.

Foto: Chris Jackson/getty Images

Hun skal gå på Willcocks Nursery School i London, ikke langt fra familiens hjem, skriver Fox News. Å gå i denne barnehagen koster ifølge Sky News 2.400 pund per semester.

Også prins Charles og Camilla annonserte julekortet sitt mandag. Det ble tatt av Hugo Burnand under Camillas 70 årsdag i juli.