Politiet jobber på stedet etter knivangrepet på Jernbanetorget T-banestasjon i Oslo mandag ettermiddag. Foto: Bjørnar Verpeide / TV 2
Politiet jobber på stedet etter knivangrepet på Jernbanetorget T-banestasjon i Oslo mandag ettermiddag. Foto: Bjørnar Verpeide / TV 2

Person angrepet med kniv på Jernbanetorget

Flere personer følte seg truet, melder Oslo-politiet på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere skal ha følt seg truet, men politiet har ikke fått meldinger om at flere er skadet etter at en person ble angrepet med kniv på Jernbanetorget i Oslo mandag ettermiddag.

Angrepet skal ha skjedd inni en t-banevogn, ifølge politiet.

– Personen skal muligens være stukket i ansiktet i forbindelse med en krangel. Vi undersøker saken, sa operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet skriver på Twitter at fornærmede ble angrepet da han påtalte uakseptabel oppførsel av mistenkte og er lettere skadet. Vedkommende er kjørt til Oslo legevakt.

Søk etter den mistenkte pågår. Ifølge politiet er vedkommende av afrikansk opprinnelse, i 20-årene og iført mosegrønnjakke med noe rødt på hetta.

I forbindelse med hendelsen ønsker politiet å komme i kontakt med en kvinne som fant en kniv på gaten og varslet vektere om funnet. Politiet skriver på Twitter at de har kontroll på kniven, men ønsker å snakke med kvinnen.

(TV 2 / NTB)