ØNSKET: Alex Sandro.
ØNSKET: Alex Sandro. Foto: Alberto Pizzoli

Fotballryktene: – Manchester United med gigantbud på stjerneback

José Mourinho ønsker Alex Sandro, Alexis Sánchez avslår tilbud fra Kina og Chelsea vil kjøpe Manchester United-flopp. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho har satt av om lag 600 millioner kroner for å hente Alex Sandro i januarvinduet, skriver Daily Mirror.

Juventus avslo et bud på 50 millioner kroner mer fra Chelsea i sommer, men skal være villig til å fire på kravene ettersom venstrebacken har levert langt under pari denne sesongen.

Manchester United er også interessert i Danny Rose, men ifølge avisen blir det lettere å hente Alex Sandro. Mourinho må belage seg på konkurranse fra sin tidligere arbeidsgiver, Chelsea, om begge backene.

Chelsea er blitt vant til at spillerne de selger herjer for rivalene, men håper nå at lykken skal gå deres vei. Antonio Conte vurderer å legge inn et bud på Manchester United-flopp Wilfried Zaha i januar, ifølge Daily Mirror.

The Sun hevder at Alexis Sánchez takket nei til en gigantkontrakt fra en kinesisk klubb. Avtalen ville gitt ham om lag fire millioner kroner i uken, men Arsenal-stjernen vil heller til Manchester City.

Liverpool kommer ikke til å legge inn et bud på Virgil van Dijk i januar, med mindre Southampton firer på priskravet som skal være rundt 700 millioner kroner. Det skriver Irish Independent.

David Luiz har havnet i Chelsea-kulden etter en trøblete høst. Ifølge Mirror ønsker Antonio Conte å selge, og ifølge Daily Mail er både Juventus og Real Madrid interesserte i brasilianerens signatur.

Det tyske magasinet Kicker hevder at Pierre-Emerick Aubameyang har fornyet kontrakten med Borussia Dortmund. Stjernespissen skal ha skrevet under i hemmelighet.

Barcelonas president møtte Antoine Griezmanns familie i helgen, melder Mundo Deportivo. Dette for å diskutere en sommerovergang for Atlético Madrid-spissen.

Mark Hughes' Stoke-lag er i elendig form for tiden, men Stoke Sentinel skriver at han kommer til å få mer tid i managerstolen på Britannia. Også Paul Clement sitter utrygt for tabelljumbo Swansea, og han kan bli erstattet av sin assistent, Leon Britton, dersom han blir sparket. Det skriver The Sun.