Fotballryktene: – Mourinho vil hente tilbake spiller som forgjengeren solgte

Manchester United-manageren ønsker å forsterke forsvaret. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Mourinho være streng mot sin assistent i vinduet øverst!

Louis van Gaal kvittet seg med Jonny Evans i 2015, men nå kan West Bromwich-spilleren være på vei tilbake tilbake til Manchester United, melder Daily Mirror, som hevder at også Arsenal og Manchester City er ute etter nordiren.

The Telegraph skriver at West Bromwich ønsker å beholde Evans, og derfor er klare til å tilby midtstopperen ny kontrakt.

Byrival Manchester City leder Premier League suverent, men manager Pep Guardiola ønsker å forsterke spillerstallen i når overgangsvinduet åpner i januar. Katalaneren ønsker imidlertid å hente spillere som kan bidra i mange år fremover, melder Manchester Evening News.

Daniel Sturridge har slitt med spilletid denne sesongen, og nå skal manager Jürgen Klopp ha gitt beskjed om at den engelske spissen kan forlate klubben på lån i januar i et forsøk på å redde VM-plassen, skriver The Sun. Klopp har imidlertid innsett at Liverpool ikke kommer til å hente Naby Keïta i januar og at de røde må vente til sommeren som planlagt.

Everton-manager Sam Allardyce ønsker å hente Christian Benteke tilbake til Merseyside, men da til den blå delen av byen, melder The Mirror. Allardyce vil også ha Steven N'Zonzi på laget, men må selge før klubben prøver å sikre seg Sevilla-spilleren, skriver Daily Star.

Harry Arter er ønsket av David Moyes i West Ham, ifølge The Sun. West Ham har også Domingos Quina på blokken, men Liverpool har for lengst meldt sin interesse for den portugisiske unggutten, skriver Daily Mail.

Southampton-manager Mauricio Pellegrino ønsker ikke å utelukke et salg av Virgil van Dijk, som lenge har stått på ønskelisten til Liverpool. Nederlenderen var vraket fra laget mot Chelsea, til tross for at Pellegrino stilte med en trebackslinje. Det skriver Liverpool Echo.

Inter og Barcelona vurderer å gjøre et fremstøt på Manchester Uniteds anvendelige Daley Blind, hevder italienske Calciomercato.

Både Arsenal og Chelsea vil prøve seg på Leon Bailey fra Bayer Leverkusen, melder The Mirror.

The Sun nevner Chelsea-manager Antonio Conte som en mulig ny Real Madrid-trener. Zinédine Zidanes kontrakt går ut etter sesongen.