TRYKKER KODER: I Tre timer tykket brannfolkene alle mulige tallkombinasjoner mens de pumpet oksygen inn til gutten.
TRYKKER KODER: I Tre timer tykket brannfolkene alle mulige tallkombinasjoner mens de pumpet oksygen inn til gutten. Foto: Berliner Feuerwher

Gutt (9) lekte gjemsel – ble innesperret i safe i flere timer

Det tok tre nervepirrende timer for brannvesenet å få ut gutten som hadde låst seg inne i bestefarens safe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ni år gammel gutt trodde han hadde funnet det ultimate gjemmestedet da han lekte gjemsel med lillebroren sin hjemme hos bestefaren i Berlin fredag.

Han krøp inn uten å vite at døra hadde smekklås, og der satt han innesperret.

Det vites ikke hvor lenge han satt der før familien fant ut hvor han var blitt av, men ingen av dem som var til stede kunne koden til låsen, og dermed måtte de ringe etter brannvesenet.

I tre timer pumpet brannvesenet inn oksygen i safen gjennom en liten sprekk, mens de forsøkte alle tenkelige tallkombinasjoner tenkt ut fra bursdager blant familiemedlemmer.

Men i samme øyeblikk som en spesialgruppe ankom stedet for å bryte seg inn i safen, klarte en av brannfolkene å trykke den riktige sekssiffrede tallkoden.

Barnet kom ut i god behold, skriver brannvesenet selv på Twitter.

– Gutten var veldig tapper. Han måtte holde ut i tre timer. Vi kommuniserte med ham gjennom en liten sprekk. Men han var veldig glad da han kom ut, sier talsmann i brannvesenet,Thomas Kirstein, til RBB24.de.