BLIR I DRAMMEN: Gøran Sørheim blir i Drammen frem til 2021 etter å ha skrevet under en ny kontrakt. Bildet tatt under en kampmellom Norge og Sverige i Terningen tidligere i år.
BLIR I DRAMMEN: Gøran Sørheim blir i Drammen frem til 2021 etter å ha skrevet under en ny kontrakt. Bildet tatt under en kampmellom Norge og Sverige i Terningen tidligere i år. Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Drammens toppscorer forlenger kontrakten

Drammens toppscorer Gøran Solheim er klar for tre nye år i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midtbacken Gøran Sørheim (27) har skrevet ny kontrakt med Drammen Håndballklubb. Den nye kontrakten løper ut etter 2021-sesongen.

Eksepsjonell hurtighet

Drammen-trener og tidligere landslagsspiller Kristian Kjelling er full av lovord om Sørheim.

– Hurtigheten hans er helt utrolig, han er nok den hurtigste spilleren i Norge. Han kan dra av seg en spiller i mann mot mann dueller, og han er et prakteksemplar på en spiller som har de riktige holdningene både på og utenfor banen, sier Kjelling.

27-åringen er klubbens toppscorer med et snitt på 6,2 scoringer per kamp, og Kjelling er godt fornøyd med at klubben har sikret seg tre nye år med storscoreren.

– Han er veldig viktig for oss. Det ser du i alle toppkampene hvor han har spilt veldig bra, og ikke minst er han fra Drammen, sier Kjelling.

Cupfinale

Drammen skal møte Bodø i cupfinale i Oslo Spectrum fredag 29. Desember, men skal møte cupfinalistene allerede førstkommende lørdag i årets siste hjemmekamp.

– Jeg tror det er begrenset med hva man kan holde hemmelig i dagens topphåndball. Vi er avhengige av poeng, det er Bodø også. Vi kommer til å starte med toppet lag, men det kan være det er noen taktiske vrier man kan spare til finalen, sier Kjelling.

Etter cupfinalen blir det en liten pause i serien mens Europamesterskapet i Kroatia spilles i Januar. Sørheim er med i Norges bruttotropp, og det endelige laguttaket til EM blir klart 19. Desember. Drammen ligger på fjerdeplass på tabellen, tre poeng bak ØIF Arendal Elite som har spilt en kamp mer.