Et Norwegian-fly måtte onsdag kveld mellomlande i Frankrike, på vei til Alicante, fordi en passasjer ble voldelig. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Et Norwegian-fly måtte onsdag kveld mellomlande i Frankrike, på vei til Alicante, fordi en passasjer ble voldelig. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Passasjer ble voldelig om bord – Norwegian-fly måtte sikkerhetslande

– Det var et voldelig opptrinn som involverte én passasjer, sier flyselskapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et Norwegian-fly på vei fra Flesland til Alicante onsdag kveld måtte lande i Toulouse da en passasjer ble voldelig.

– Vi hadde et voldelig opptrinn som involverte minst en av passasjerene. Det har vi nulltoleranse for, og derfor valgte kapteinen å lande i Toulouse i Frankrike, sier presseansvarlig i Norwegian Daniel Kirchhoff til TV 2.

En passasjer Bergensavisen har vært i kontakt med, sier at det var et basketak om bord på flyet.

– Det var tilløp til panikk blant de andre passasjerene, blant annet var det flere barn om bord. Jeg hadde selv barn med meg som ble livredde av alt oppstyret, sier passasjeren, som forteller at hendelsen oppstod da en beruset mann forsøkte å røyke på toalettet.

Kirchhoff sier til TV 2 at han ikke kan bekrefte opplysningene, da han ikke sitter på konkrete detaljer om hendelsesforløpet.

– Sikkerheten til passasjerene er vår høyeste prioritet.

Flyet ble derfor forsinket, og kom ikke frem til flyplassen i Alicante før denne stengte onsdag kveld. Flyet landet derfor i Barcelona, men tok torsdag morgen av med kurs for Alicante igjen.