UNITED-AKTUELL: Mesut Özil skal ønske seg en overgang til Manchester United.
UNITED-AKTUELL: Mesut Özil skal ønske seg en overgang til Manchester United. Foto: Jon Super

Fotballryktene: – Özil vil heller til Manchester United enn Barcelona

Her er de ferske torsdagsryktene fra Fotball-Europa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dtet nærmere seg jul og januarvindu, og klubbene ser nå etter nye impulser før vårsesongen.

Ifølge Daily Mail foretrekker Mesut Özil, en overgang til Arsenals Premier League-konkurrent Manchester United fremfor stormakten Barcelona.

Özils agent har fortalt Barcelona at de må bestemme seg i løpet av de neste 14 dagene hvis det skal bli noe av overgangen. Det skriver Mundo Deportivo.

Barcelona-kaptein Andres Iniesta mener Philippe Coutinho vil være en god investering for Barcelona om den katalanske storklubben velger å prøve seg på Liverpool-spilleren i januar, skriver Goal.

David de Geas agent Jorge Mendes er skeptisk til Manchester United-målvaktens potensielle overgang til Real Madrid. Grunnen? En av hans andre klienter, Cristiano Ronaldo, er ulykkelig i klubben. Det hevder Diario Gol.

Newcastle skal handle i januar-vinduet og har sett seg ut Liverpool-spiss Danny Ings (25) og Manchester Uniteds Luke Shaw (22), hevder Daily Star.

AC Milans 18 år gamle målvakt Gianluigi Donnarumma signerte nylig på en kontraktsforlengelse med klubben, men nå krver han at kontrakten blir annullert. Paris Saint Germain og Real Madrid ligger som gjedder i sivet, skriver Gazzetta dello Sport.

Southampton er i førersetet i kampen om Eibar-spissen Dani Garcia. 27-åringen har nektet å skrive ny kontrakt. Garcias kontrakt løper ut til sommeren. Athletic Bilbao, Real Betis og Malaga skal også være ute etter Garcia, skriver Daily Mirror.

Sporting Lisboa ønsker Leicester-spiss Islam Slimani, 29, tilbake til Portugal på lån i januar, hevder A Bola.

Watford nærmer seg en signering av den 18 år gamle IFK Gøteborg-keeperen Pontus Dahlberg, skriver Barometern.

Bristol City håper å signere Everton midtbane Liam Walsh (20) for 11 millioner kroner, skriver The Sun.

Newcastles forsvarsspiller Achraf Lazaar er for øyeblikket på lån i Serie A-klubben Benevento, men forteller at han har regelmessig kontakt med Rafael Benitez og håper å returnere til St.James Park etter sesongen, skriver Newcastle Chronicle.