Her innser Solanke at han ikke ble matchvinner likevel

Dominic Solanke trodde han ble den store helten for Liverpool etter 80 minutter med frustrasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-West Bromwich 0-0

Etter 81 minutter med stanging trodde Liverpool de hadde fått hull på West Bromwich-muren som Alan Pardew hadde satt opp gjennom hele kampen.

Dominic Solanke var sist på ballen da det sang i nettet, men målet ble annullert da ballen var sist i hånden på angriperen.

Se situasjonen i sammendraget øverst.

Naturlig nok til stor frustrasjon for Liverpool som hadde presset voldsomt på for seiersmålet.

– Den endrer retning to ganger, og jeg er fremdeles ikke sikker. Det er helt sikkert i brystet på ham, og så er jeg ikke sikker på om det er hands. Men avgjørelsen blir ikke omgjort, så det er slik det er, sier Jürgen Klopp etter kampen.

– Det er en sterk og riktig avgjørelse. Når armen får så stor betydning, så må det blåses, sier TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland.

– Vi må gjøre det bedre

Dermed endte det med ett poeng til hver på Anfield.

– Vi kan gjøre det bedre, og vi må gjøre de bedre, men på en kveld som dette når du ikke er på ditt beste, så trenger du litt flaks. Det var ikke vår beste kamp, men vi hadde nok sjanser til å vinne. Vi brukte dem ikke, og vi må akseptere resultatet, sier Jürgen Klopp.

– Vi var strålende på alle måter når det kommer til forsvarsspillet i dag, sier WBA-manager Alan Pardew.

At gjestene var mest opptatt av å forsvare seg var også tydelig på banen.

Keeperbytte

Liverpool stilte med Loris Karius i mål ettersom Simon Mignolet sliter med en skade. Men gjennom store deler av kampen var det ikke stort behov for en målvakt bakerst hos de røde.

Hjemmelaget styrte spillet, og hadde flere muligheter de første 20 minuttene.

Den største sjansen fikk Roberto Firmino som fra skrått hold satte ballen på tvers av målet og like utenfor.

Til tross for det store spillemessige overtaket klarte ikke Liverpools stjerneangripere å skape mye i førsteomgang, og lagene gikk til pause med 0-0.

Testet Karius før Liverpool tok over

WBA begynte bra i andreomgang og testet Karius to ganger i løpet av omgangens første fem minutter, begge ganger nærmest selvsagt på dødball.

Etterhvert kom imidlertid kampen tilbake i sporet der Liverpool styrte, men verken Sadio Mané eller Mohamed Salah virket å ha siktet fininnstilt.

Selv da en ellers god Ben Foster i WBA-målet bommet og glapp ballen klarte ikke Georginio Wijnaldum å utnytte muligheten i tøff duell med en forsvarsspiller.

WBA lå lavt og forsvarte seg godt, men etter den annullerte scoringen hadde Liverpool en gigantisk mulighet til å ta ledelsen igjen bare minuttet senere, men Ahmed Hegazy fikk stoppet ballen på streken etter at Foster var slått.

Men med 0-0 klatrer Liverpool i det minste forbi Burnley og opp på femteplass.