Mohamed Salah, her fra Mesterliga-oppgjøret mot Spartak Moskva. Foto: REUTERS/Phil Noble
Mohamed Salah, her fra Mesterliga-oppgjøret mot Spartak Moskva. Foto: REUTERS/Phil Noble

– Salah kan bli hvilt mot West Brom

– Forhåpentligvis tok vi ham ut tidlig nok, sier Klopp om Salah-byttet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jürgen Klopp måtte tåle flere kritiske spørsmål etter at han valgte å bytte ut Mohamed Salah på stillingen 1-0 mot Everton. Nå viser det seg at egypteren har hamstring-trøbbel, og at han kan bli hvilt i onsdagens møte med West Bromwich.

– Jeg tok Salah ut fordi han hadde en følelse i hamstringen. Da sier alle: "Hvordan kan du ta ham ut?". Jeg går ikke ut og sier: "Fordi han er nær ved å bli skadet." Han er ikke skadet for øyeblikket, og takk gud for det. Forhåpentligvis tok vi ham ut tidlig nok. Vi må gjøre det, sier Klopp før onsdagens kamp.

Egypteren har vært i strålende form så langt denne sesongen. Med 13 mål er han for øyeblikket Premier Leagues toppscorer.

– Syv kamper på 21 dager før Everton, og nå seks kamper på 18 dager. Det er eksakt det samme. Vi trenger den beste kvaliteten vi kan ha foran hver kamp. Vi kan ikke ignorere antallet kamper, sier Klopp om det intense kampprogrammet.

Klopp har gjort flere endringer i startelleveren enn hva noen andre Premier League-managere har gjort denne sesongen (59 totalt).

– Jeg har sagt at i fremtidens fotball vil det bli mer rotering, fordi ingen vil tåle det høye kampantallet. Det går raskere, er mer intenst, med mer sprinting og mindre pauser. Det går i en retning, og man må reagere. Det er alltid sånn jeg har sett på det, men man må ha muligheten. Vi får se hvordan det blir i de kommende kampene.

WBA-kampen blir ikke sendt på TV 2 Sport Premium, men den kan følges i FotballXtra England.

Liverpools tre neste kamper: 13.12 West Bromwich (H), 17.12 Bournemouth (B) og 22.12 Arsenal (B)