INGEN VEGAS-KAMP: Emil Meeks kamp er blitt flyttet fra Las Vegas til Boston. Bildet tatt under Meeks første UFC-kamp i 2016.
INGEN VEGAS-KAMP: Emil Meeks kamp er blitt flyttet fra Las Vegas til Boston. Bildet tatt under Meeks første UFC-kamp i 2016. Foto: Vaughn Ridley

Meeks UFC-kamp flyttet

Emil Meeks andre kamp i UFC stod først i fare på grunn av visumproblemer. Nå er kampen blitt flyttet til 2018.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Meek var opprinnelig satt opp til å gå kamp mot Kamaru Usman 30. desember i Las Vegas, men nå får ikke nordmannen møte nigerianeren før i 2018.

Problemer

29-åringen var lenge i tvil om han skulle få arbeidsvisumet tidsnok til den oppsatte kampen 30. desember, men fikk visumet sitt og reiste til Las Vegas for en drøy uke siden.

Planen hadde lenge vært å trene i en måneds tid ved UFCs fasiliteter i Las Vegas før kampen, men nå er kampen flyttet til Boston 20. januar 2018. Det bekrefter Meek på sin Facebook-side.

Ville møte bedre motstand

Meeks motstander har sagt at han ikke lenger var interessert i å møte nordmannen etter kampen først ble satt i fare på grunn av visumproblemene til Meek. Nigerianeren ønsket å møte en høyere rangert fighter og så amerikanske Colby Covingtion, som er rangert som den tredje beste utøveren i weltervekt-klassen, som sin ideelle motstander.

Usman er rangert som den 12. beste fighteren i weltervekt-klassen og har slitt for å få kamper i UFC. Han har tidligere hevdet at det ikke er noen i divisjonen som tør å møte ham, men har også sagt at han vil møte hvem som helst, når som helst. Det er ikke inntrykket Meek har hatt.

Ifølge Meek tilbød han først å flytte kampen til Canada 16. desember, fordi Canada ikke krever visum, men da skal Usman ha sagt at det ikke gikk fordi venner og familie allerede hadde bestilt tur til Vegas. Det syntes nordmannen ikke var en god grunn.

Meek er for tiden å trener i Las Vegas, og det er usikkert om han blir i USA frem til kampen 20. januar.