TIL UNITED?: Thomas Meunier, her i samtale med Marco Verratti. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
TIL UNITED?: Thomas Meunier, her i samtale med Marco Verratti. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Fotballryktene: – Football Manager-tweeten har fått United-ryktene til å svirre

Thomas Meunier har signert for Manchester United - i alle fall på Football Manager. Les onsdagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thomas Meunier har lenge vært koblet til Manchester United. PSG-backen skal være positiv til en overgang. Det skriver Daily Express. Avisen hevder at José Mourinho og co. forbereder et bud på over 300 millioner kroner for den belgiske landslagsspilleren.

Den nyeste utgaven av dataspillet Football Manager ble nylig utgitt, Watford-spilleren Christian Kabasele er allerede godt i gang med spillingen. Belgieren har tydeligvis hentet nettopp landsmannen Meunier til Manchester United. Det har han også informert Meunier om via Twitter.

– Gratulerer, skrev Kabasele til Meunier.

– O la la, for en fin kontrakt, svarte Meunier.

Arsenal er allerede enige med Sevilla om prisen på Steven Nzonzi. Det hevder Gol. Prisen skal være på 395 millioner kroner. Dersom 28-åringen blir enig med London-klubben om de personlige betingelsene, vil midtbanemannen bli Arsenals første forsterkning i januar. Den franske landslagsspilleren har tidligere spilt for både Blackburn og Stoke i Premier League.

Arsenal lå langflate etter Monacos Thomas Lemar i sommer, men det ble aldri noen overgang for 22-åringen. Wenger skal fortsatt være svært interessert i sin landsmann, men konkurransen kan bli hard. Nå skriver L'Equipe at Chelsea forbereder et bud på nesten 900 millioner kroner.

En av mange som kan forsvinne fra Emirates er Jack Wilshere. Den skadeutsatte midtbanespilleren kan bli en del av David Moyes' West Ham-mannskap allerede i januar. Det skriver Guardian. West Ham-eier David Sullivan skal ha gitt lovnader om to til tre signeringer i januar.

Juventus-backen Alex Sandro skal ha gitt klubben beskjed om at han vil forlate Torino-klubben. Manchester United skal ønske seg brasilianeren, men ifølge Sun ønsker 26-åringen seg aller helst til Chelsea.

Til tross for utallige rykter, Antoine Griezmann er fortsatt Atlético Madrid-spiller. Det spørs det om han også er kommende sesong. Nå hevder Independent at franskmannen fort kan havne i Barcelona til sommeren.

Pep Guardiolas City-mannskap herjer i Premier League. Men Pep vil fortsatt forsterke laget i januarvinduet. En forsvarsspiller skal være klubbens prioritet. Det skriver Guardian.

Tottenham og Everton er nå på listen over de mange klubbene som holder et nøye oppsyn med den 17-årige Hamburg-spissen Jann-Fiete Arp. Det skriver Mirror. Angriperen ble den første spilleren født på 2000-tallet til å score i Bundesligaen.