KONGELIGE RYKTER: Ryktene skal ha det til at prins William og prins Harry har statistroller i filmen. På London-premieren tirsdag kveld var de begge tilstede.
KONGELIGE RYKTER: Ryktene skal ha det til at prins William og prins Harry har statistroller i filmen. På London-premieren tirsdag kveld var de begge tilstede. Foto: Daniel Leal-olivas/AFP

Nå kan du stille Star Wars-stjernene dine spørsmål

LONDON (TV 2): Star Wars-produsenten lover fansen at de har mye å glede seg til i den nye storfilmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag er det 17.mai, julekvelden og bursdag på én og samme dag for alle Star Wars-fans. Da har nemlig den nye filmen «The Last Jedi» endelig premiere.

TV 2s filmanmelder har allerede trillet terningkast fem.

Selv om de fleste må vente til onsdag, fikk noen heldige fans og utvalgt presse se filmen i London tirsdag kveld, deriblant TV 2. Alle de store stjernene var også til Sstede på den røde løperen, og bidro til å skru opp forventningene til filmen.

– Bare å glede seg

Ifølge produsent Ram Bergman er det bare å glede seg til filmen.

– Det er bare å glede seg. Filmen er morsom, full av følelser og spenning. Den har alt og folk kommer til å ville se den om og om igjen, sier Bergmann til TV 2.

I «The Last Jedi», fortsetter neste kapittel i Skywalker-sagaen.

Heltene fra «The Force Awakens» forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden.

Still dine spørsmål

I Norge starter festen allerede klokken 10 onsdag, med en for lengst utsolgt første visning på Colosseum kino i Oslo.

TV 2 skal intervjue flere av stjernene fra filmen i forbindelse med norgespremieren. I den forbindelse skal vi stille flere spørsmål fra norske Star Wars-fans.

Dersom du har et spørsmål du gjerne skulle stilt til en av stjernene, så kan du sende inn et forslag til spørsmål til vår reporter på mail: Fir@tv2.no

Kongelige spekulasjoner

På premieren i London tirsdag kveld var også de britiske prinsene William og Harry. Ryktene skal ha det til at de to skal ha statistroller i filmen.

Det britiske kongehuset har ikke villet kommentere meldingene om at de kongelige søsknene har hatt roller som stormtropper i science fiction-filmen.

De besøkte filmsettet i april 2016, og ble fotografert da de møtte skuespillere og stab, slåss med lyssverd og klemte en wookie.

Hovedrolleinnehaver John Boyega har uttalt at duoen spilte inn en scene i den åttende filmen i Star Wars-serien under besøket i Pinewood Studios i London, men det er uklart om scenen har overlevd klippingen. Ingen av skuespillerne ville kommentere saken under premieren tirsdag.

Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver og Mark Hamill var blant de øvrige stjernene som kastet glans over tirsdagens gallapremiere på Royal Albert Hall. Inntektene fra premieren skal gå til prinsenes veldedige stiftelse, The Royal Foundation.

Filmen er den siste der Carrie Fisher spiller prinsesse Leia. Fisher døde i desember i fjor, kort tid etter at hun spilte inn sine siste scener.

(TV 2/NTB)