SAMMEN: Chris Martin og Dakota Johnson skal angivelig være et par.
SAMMEN: Chris Martin og Dakota Johnson skal angivelig være et par. Foto: NTB scanpix

Amerikanske medier:

– De er kjærester

Ifølge flere amerikanske medier er Dakota Johnson og Chris Martin kjærester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Fifty Shades»-skuespilleren Dakota Johnson (28) og Coldplay-vokalist Chris Martin (40) skal angivelig være sammen, skriver kjendisnettstedet Us Weekly.

– Dakota og Chris dater definitivt. De har nå blitt godt kjent og er veldig komfortable med hverandre. Chris sender Dakota sin nye musikk for å få hennes synspunkter. Dette er mer enn en flørt, sier en anonym kilde til nettstedet.

Dro til Israel sammen

Allerede i oktober ble de to observert sammen under en intim middag ute i Los Angeles, meldte People for to måneder siden.

Forrige måned skal de også ha blitt sett sammen under en Nick Cave-konsert i Israel. Etter konserten skal de ha blitt observert på en restaurant sammen med den australske musikeren.

– De kom inn og var veldig, veldig hyggelige. Sånn ekstremt hyggelige, skal et øyevitne ha sagt til Us Weekly.

Kjendisdatter

Chris Martin og ekskona Gwyneth Paltrow (45) gikk fra hverandre våren 2014, men har sammen ansvar for oppdragelsen av barna.

De har stadig vist seg sammen etter skilsmissen, og har holdt sammen som venner for barnas skyld.

– Vi er, og vil alltid være, en familie og på mange måter er vi nærmere hverandre enn noen gang før, skrev Paltrow på bloggen sin etter bruddet.

Johnson på sin side ble singel i 2015 etter å ha vært i et forhold med rockeren Matt Hitt.

29-åringen, som er datteren til skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith, har tidligere uttalt at hun er for travel til å tenke på menn.

– Heldigvis har jeg mye å gjøre med jobben min, og jeg tenker ikke ofte på menn. Alt mitt fokus er på jobb før øyeblikket, sa hun til Female First i 2016.