Fotballryktene: – Her er Real Madrids Salah-plan

Mens Daniel Sturridge kan være på vei bort fra Premier League. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Don Balon skriver at Real Madrid vil strekke seg langt for å hente Liverpools brennhete Mohamed Salah. Avisen skriver at La Liga-giganten er villig til å sende Lucas Vazquez og en god slump penger til Liverpool for å sikre seg Premier Leagues toppscorer.

Real Madrid er på jakt etter keeper. Athletic Clubs Kepa Arrizabalaga nevnes som en mulig kandidat, det samme gjøres Chelseas Thibaut Courtois. Ifølge Telegraph, som refererer til spansk media, vurderer Real Madrid å hente Arrizabalaga nå i stedet for å vente på Courtois.

Vi fortsetter med litt Arsenal-rykter:

L'Equipe melder at Olivier Giroud vurderer å forlate Arsenal for å øke sjansene for å spille en viktig rolle på Frankrikes VM-lag. Selv sier Giroud til avisen at VM hele tiden er i bakhodet nesten daglig. Den 31-årige spissen kobles til Everton og West Ham.

Arsène Wenger sa imidlertid på en pressekonferanse mandag at Giroud kommer til å få mer spilletid, og at det ikke er ønskelig å kvitte seg med ham i januar.

Mirror skriver at Arsenal vil komme med enda et kontraktsforslag til Mesut Özil i håp om å klare å holde på tyskeren, som står uten kontrakt etter sesongen.

Daily Mail hevder at Daniel Sturridge er villig til å dra utenlands i januar i jakt på mer spilletid. Både Real Betis og Valencia skal være interesserte i Liverpool-spissen.

Tuttosport skiver at Inter kaster seg inn i kampen med Juventus om underskriften til Liverpools Emre Can.

Chelsea var nære en overgang for Ross Barkley i sommer, men avtalen falt gjennom på Deadline Day. Nå skriver Daily Mail at London-klbben kommer til å legge inn et nytt bud på midtbanespilleren, som har vært skadet denne sesongen, i januar.

Fremtiden er uviss for Barcelonas Javier Mascherano. Ifølge Movistar jobber klubben for å løse situasjonen i løpe av de tre kommende ukene, skriver Mirror.