BARNEBILDE: I fronten av bildet sitter Verona og hennes søskenbarn. Men i bakgrunnen la forloveden hennes merke til noe helt spesielt.
BARNEBILDE: I fronten av bildet sitter Verona og hennes søskenbarn. Men i bakgrunnen la forloveden hennes merke til noe helt spesielt. Foto: Privat/Instagram@VeronaVanity

Da hun viste forloveden barndomsbildet, måtte han gni seg i øynene

Dette paret må vel sies å være ført sammen av skjebnen?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Verona Koliqi fra Storbritannia delte nylig en helt utrolig kjærlighetshistorie.

Koliqi, som i sommer ble forlovet med kjæresten Miran Buzaka, er opprinnelig fra Kosovo. Nylig viste hun forloveden et over ti år gammel barnebilde av seg selv.

På bildet er Verona og søskenbarn samlet på stranden i Montenegro.

– Kusinen min fant bildet på sin datamaskin, og sendte det til meg på mobilen for å le av hvordan vi så ut da vi var yngre, forteller Koliqi til Yahoo.

Kjente igjen badeshorts

Men da Koliqi viste bildet til forloveden, var det noe annet som fanget hans interesse. I bakgrunnen av barna kan man nemlig se andre barn som leker i vannet.

Og forloveden bet seg merke i en mørkhåret gutt i badeshorts, liggende på en gul plastmadrass.

Han kjente igjen både shortsen, t-skjorten og plastmadrassen som sin egen.

– Han sa «Vent, jeg tror det er meg!». Vi så på hverandre og sa «Nei, det kan ikke være sant», forteller Koliqi.

Men da hun og forloveden spurte hans familie om saken, kunne de bekrefte at de hadde vært på den samme stranden det samme året. Mens Koliqi og familien var på ferie i Montenegro fra London, var Buzaka og familien på ferie fra Kosovo.

Møttes igjen

De utrolige tilfeldighetene skulle ha det til at de to møttes igjen mange år senere. Og denne gangen ble de kjent med hverandre.

– Jeg hadde aldri trodd at noe slikt faktisk kunne skje. Selv om det er et ordtak som heter «Du vil ha passert din sjelevenn minst én gang før dere faktisk møtes», sier Koliqi til Yahoo.

Da hun dro på besøk til hjemlandet i 2016 møtte hun igjen Buzaku, og de to ble forelsket. Et år senere fridde han, og fikk sitt ja.

På sin Instagram-profil har Koliqi delt barnebildet og den utrolige historien.

.