NY SESONG AV FARMEN KJENDIS:

Farmen kjendis-gjengen: – Dette blir den nye Lothepus

VIKA KINO (TV 2): De nye Farmen kjendis-deltakerne har tro på at de skal leve opp til fjorårets store suksess.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Snart er det klart for andre sesong av Farmen kjendis på TV 2, og mandag stilte deltakerne til presselansering i Oslo.

Der fikk kjendisene se den første episoden av programmet, som ble spilt inn sommeren 2017.

Se hele listen her: Disse tolv kjendisene er klare for Farmen kjendis.

Kjendisene forteller om mange inntrykk som møtte dem da flyttet inn på Finnsvika gård utenfor Halden. Og det var noen av deltakerne som bemerket seg helt fra starten av.

– Hester og Aune Sand var det jeg satt igjen med etter den første dagen. Jeg har alltid syntes at han er en helt nydelig karakter, og det var så fint å bli kjent med ham i den situasjonen, sier Newton-programleder Stian Sandø (25) til TV 2.

Kjente ikke igjen de andre

Jegertvillingen Johanne Thybo-Hansen (25), som flyttet inn på gården sammen med sin tvillingsøster, var bekymret for om det var noen andre som hun kom til å finne tonen med.

– Men da jeg så Erlend Elias, så tenkte jeg at der er det i hvert fall en nordlending, så mest sannsynlig kommer vi til å gå overens, sier Johanne.

Se de første bildene fra Farmen kjendis 2018

Stylist Erlend Elias Bragstad (34) visste ikke hvem alle de andre deltakerne var da han ankom Farmen-gården.

– Det var mange som jeg ikke kjente igjen, siden jeg har ikke fulgt med på sport og sånt. Jeg var glad for å se Jegertvillingene, siden da visste jeg at det var noen andre som også røyket, drakk kaffe og var fra Nord-Norge, sier Erlend Elias.

Var redd for konkurrenten

Youtuber Dennis Vareide (27) hadde heller ikke helt kontroll på hvem alle de andre var, deriblant skiløper Martine Ek Hagen (26).

– Jeg trodde først at Martine var en blogger, sier Dennis og ler.

– Og jeg var kjemperedd Frank. Da jeg så han, tenkte jeg at han var en maskin. Men alle viste seg å være veldig hyggelige, inkludert Frank, sier Dennis.

Håndballspiller Frank Løke (37) brukte første dagen på gården til å finne ut av hvem som kom til å bli hans største konkurrent.

– Jeg skulte litt og så om det var noen fysiske konkurrenter. Det viste seg å være en morsom gjeng, så jeg ble positivt overrasket, sier Frank om de andre deltakerne.

TV 2-suksess

Første sesong av Farmen kjendis, hvor Leif Einar «Lothepus» Lothe stakk av med seieren, ble sendt for ett år siden.

Da slo realityprogrammet alle rekorder på TV 2. Med et snitt på 948.000 seere var den første sesongen av Farmen kjendis TV 2s største suksess noensinne.

Årets kjendiser har stor tro på at de skal leve opp til suksessen.

– Det er ikke noe å sammenligne. Selvfølgelig kommer vi til å slå det. Det blir mye mer humor. Vi lo hele tiden inne på gården, sier modell Maiken Wahlstrøm Nilssen (26) til TV 2.

– Jeg tror det blir minst like bra i år. Det er så mange artige karakterer. Dette er en helt ny sesong med nye historier og nye mennesker, sier Kristine Thybo-Hansen (25).

FARMEN KJENDIS-DELTAKERNE: Øverst fra venstre Stian Sandø, Dennis Vareide, Frank Løke, Aune Sand, Erlend Elias Bragstad, Maiken Wahlstrøm Nilssen, Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Nederst fra venstre Inga Berit Lein, Martine Ek Hagen, Kristine Thybo-Hansen, Johanne Thybo-Hansen og Lene Elise Bergum. Foto: TV 2
FARMEN KJENDIS-DELTAKERNE: Øverst fra venstre Stian Sandø, Dennis Vareide, Frank Løke, Aune Sand, Erlend Elias Bragstad, Maiken Wahlstrøm Nilssen, Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Nederst fra venstre Inga Berit Lein, Martine Ek Hagen, Kristine Thybo-Hansen, Johanne Thybo-Hansen og Lene Elise Bergum. Foto: TV 2

Den nye Lothepus

Da Lothepus ble kåret til den første vinneren av Farmen kjendis, hadde han fått en solid fanskare i løpet av sesongen.

Den nye Farmen kjendis-gjengen tror at flere av dem kan bli seer-favoritt og «den nye Lothepus».

– Det tror jeg blir Erlend Elias. Han er den som tar mye oppmerksomhet. Alle gjorde det på hver sin måte, men jeg tror Erlend Elias er den som blir mest «wow», sier Maiken.

Mens Hotel Cæsar-stjerne Lene Elise Bergum (46) peker på den tidligere Jakten-bonden Inga Berit Lein (36), trekker en annen deltaker frem seg selv.

– Det må være jeg som er den nye Lothepus, siden gikk med pipa i munnen hele tiden, sier Jegertvillingene-Johanne og ler.

– Jeg tror ikke det er noen Lothepus i år. Det er litt andre type mennesker, men mange morsomme karakterer, sier Frank til TV 2.

Presentasjonsprogrammet av Farmen kjendis sendes på TV 2 mandag 18. desember klokken 21.40.

Sesongen starter for fullt mandag 1. januar, og programmet skal sendes på TV 2 mandag, onsdag og søndag.