INGEN UNITED-FREMTID: Luke Shaw (midten) ønsker seg bort fra Manchester United.
INGEN UNITED-FREMTID: Luke Shaw (midten) ønsker seg bort fra Manchester United. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: – Krever penger for å forlate United

Mens Arsenal-forsvarer tiltrekker seg interesse fra Serie A. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hugo Lloris kan være på vei til Real Madrid. Det skriver Mirror.

The Sun skriver at Luke Shaw vil ha i overkant av 50 millioner kroner for å forlate klubben i januar. Venstrebacken virker ikke å være i noen av planene til José Mourinho, men det er trolig ingen andre som vil betale Shaw like mye som United gjør. 22-åringen ønsker å komme til enighet med United om en sluttavtale slik at han kan ta karrieren videre et annet sted. Newcastle er nevnt som én av interessentene.

The Sun skriver også at United er i samtaler med Marouane Fellaini i håp om at han skal signere en ny kontrakt og ikke dra gratis til sommeren.

Dario Gol melder at Gareth Bale er enig med Real Madrid om å avslutte forholdet. Manchester United og Tottenham er blant klubbene som kobles sterkest til waliseren og en mulig overgang etter sesongen.

Don Ballon hevder at Manchester United kommer til å gjøre et fremstøt på Real Madrids Marco Asensio i januar. Avisen hevder på sin side at Asensio-interessen kommer som en følge av at United har vraket planen om å hente Bale.

Express skriver at Aston Villa vil sikre seg Manchester Uniteds Sam Johnstone på permanent basis. Keeperen har imponert så langt på lån hos Aston Villa.

Italienske Tuttosport hevder at Juventus er i ferd med å gjøre klart et bud på Arsenals høyreback Hector Bellerin.

Ifølge Daily Star er Arsenal angivelig favoritter til å hente Manchester Unite-keeper Sergio Romero i januar.

Giannelli Imbula er for øyeblikket på lån i franske Toulouse. Nå skriver Stoke Sentinel at Stoke-midtbanespilleren kan være på vei til Torino.

Bild skriver at Bayern München vil hente Bayer Leverkusen-keeper Bernd Leno i januar. Han blir sett på som en perfekt erstatter for Maunel Neuer, som er ute med skade.