bråk etter manchester-derbyet:

– Kastet flasker og melk etter Mourinho – City-assistent blødde fra ansiktet

Engelske aviser rapporterer om bråk i spillertunnelen etter Manchester Citys seier over Manchester United i byderbyet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho var involvert i håndgemeng og bråk med Manchester Citys keeper Ederson etter søndagens byderby, melder flere engelske aviser, deriblant The Telegraph.

Se hvordan Manchester City slo Manchester United øverst!

Ifølge avisen forteller kilder at Manchester Uniteds manager fikk både melk, vann og flasker kastet etter seg etter krangelen med Ederson.

– Mourinho fikk en tom vannflaske i hodet
Mourinho gikk bort til Manchester Citys garderobe på Old Trafford for å be spillerne dempe feiringen, etter at de lyseblå feiret seieren med høy musikk og jubelrop.

Det hele endte med at Mourinho og Ederson endte opp i en heftig krangel, og da Manchester Uniteds manager til slutt forlot gjestegarderoben kastet spillerne både flasker og vann etter portugiseren.

Mourinho skal ifølge The Dail Mail ha blitt truffet i hodet av en tom vannflaske, og til slutt skal 20 personer ha vært involvert i bråket som oppstod i og utenfor Manchester Citys garderobe.

City: – Vi feiret på en normal måte
The Daily Mail skriver at sikkerhetvakter ble plassert utenfor både Manchester Citys og Manchester Uniteds garderobe etter tumultene.

En United-kilde forteller til avisen at Manchester City-spillerne feiret seieren med å vise lite respekt for motstanderen.

– Ingen har noe imot at en seier blir feiret, men de viste en overdreven feiring, forteller kilden.

Guardian skriver at Mourinho skal ha kommet lett fra tumultene selv om han var i sentrum av uenighetene.

Det skal ha gått verst utover Manchester City-assistent Mikel Arteta. Han skal ha blitt observert med blod i ansiktet etter å ha fått et kutt ved øyet.

Kilder i Manchester City insisterer på at laget feiret seieren på en normal måte, og ikke på en aggressiv eller provoserende måte.