– Nekter å tro at Giroud aksepterer situasjonen

TV 2s Premier League-ekspert forventer at Olivier Giroud snart forlater Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag av Arsenals uavgjorte oppgjør mot Southampton i videovinduet!

Olivier Giroud kom inn i sluttminuttene kom Southampton og reddet ett poeng med sin heading til 1-1. Franskmannen tangerte med målet sitt Ole Gunnar Solskjærs rekord på 17 mål som innbytter for samme Premier League-klubb.

Før denne sesongen ble Giroud koblet til blant andre Everton og Marseille, men han ble værende og har måttet innfinne seg i å spille andrefiolin for Alexandre Lacazette.

– Vi snakker om Giroud som superinnbytter, men jeg tror han er forbannet over å være i den kategorien, TV 2s Premier League-ekspert Erik Thorstvedt.

– Han er god nok til å spille fra start i Premier League. Arsenal har to gode våpen i Giroud og Lacazette nå, men jeg nekter å tro at Giroud aksepterer situasjonen og jeg tror at han går videre, fortsetter den tidligere Tottenham-keeperen.

Arsenals manager insisterer imidlertid på at Giroud blir værende.

– Han er viktig for oss, så hvorfor skulle han forlate klubben? Han kommer til å starte flere kamper. Når du har mange gode spillere, er det noen som ikke får spille, sier Arsène Wenger ifølge Sky Sports.

Giroud fikk ros i TV 2s Premier League-studio for utligningen på St. Mary's.

– Giroud er en mester på å bevege seg i feltet, er fysisk sterk og er teknisk scoring god, og det ser du på den scoringen, for det er vanskelig. Mange ville prøvd å heade tilbake eller mot mål, men han lar den gli av pannen. Det er stor teknikk. Han har egenskaper de andre ikke er i nærheten av å ha, og det har vi sett mange ganger før, sier TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland.

– Det er ikke bare med skallen, men vi har sett det med ankelen også, hvordan han nærmest vrir ankelen rundt ballen. Han har en veldig spisskompetanse og hans status er undervurdert, mener Erik Thorstvedt.

Den tidligere Montpellier-spissen sier at han kom inn for å true Southampton-forsvaret på en måte lagkameratene ikke hadde klart tidligere i oppgjøret, der formsterke Charlie Austin ga vertene ledelsen etter få minutters spill.

– Jeg prøvde å tilføre laget noe nytt da jeg kom på banen, for vi hadde ikke så mange spillere i boksen. Jeg prøvde å være der og fikk et godt innlegg fra Alexis Sánchez. Jeg var på rett sted til rett tid, sier Olivier Giroud.