BANENS BESTE: David Silva troner øverste på TV 2s spillerbørs. Både han og Kevin De Bruyne får en nier på børsen.
BANENS BESTE: David Silva troner øverste på TV 2s spillerbørs. Både han og Kevin De Bruyne får en nier på børsen. Foto: Oli Scarff

City-duo best på børsen: – Stor kamp

Sjekk TV 2s spillerbørs etter Manchester-derbyet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City slo byrival Manchester United 2-1 i søndagens derby, og økte forspranget sitt på toppen av tabellen til elleve poeng.

Her er TV 2s vurdering av spilerne.

Manchester United:

David de Gea 7
Igjen fikk vi se rekkevidden og refleksene til den meget gode keeperen. Kan ikke lastes for scoringene.

Antonio Valencia 6
Som vanlig pålitelig defensivt, men sliter med ballbehandlingen. Ok, men ikke mer.

Chris Smalling 7
Gjør mye bra i midtforsvaret, som ble overraskende mye eksponert. Posisjonerer seg godt i feltet og tar ut spillere i situasjoner som kunne ført til farlige sjanser. God til å bryte foran flere ganger.

Marcos Rojo 4
Spiller bare én omgang og rekker å gjøre mye rart. Feilplassert ved flere anledninger og tar mange merkelige valg uten ball. En liten pluss i margen for oppspillet før 1-1-målet.

Victor Lindelöf 7
En ny god kamp av svensken. Stødig i duellspillet flere ganger og presis i pasningsspillet.

Ashley Young 6
Litt av hvert fra formspilleren. Kjapp og intensiv i presset mot Sané og Sterling noen ganger, men blir også driblet nå og da.

Nemanja Matic 8
Er nok en gang limet i dette United-laget. Ingen strålende 1. omgang, men serberen spiller seg stort opp og både hindrer sjanser og setter i gang angrep for hjemmelaget.

Ander Herrera 5
Kriger så mye han klarer, men er ofte på etterskudd og blir løpende mye imellom. Er veldig sjelden kreativ og lager frisparket før 1-2-scoringen. Får et strengt gult kort for filming.

Anthony Martial 6
Et par glimt av storhet også i denne kampen, blant annet pasningen til gigantsjansene mot slutten.

Jesse Lingard 6
Er taktisk disiplinert, men får ikke brukt styrkene sine. Fin pasning til Lukakus sjanse i 2. omgang.

Marcus Rashford 7
Fin scoring - er giftig som få når han får sjansen, men faller ut av kampen i store perioder. Blir frustrert etter hvert.

Romelu Lukaku 5
Lite som stemmer for den store spissen i denne kampen. Når han får rom foran seg sliter han med touchet og når han får sjansen foran mål blir det bom.

Manchester City:

Ederson 8
Få involveringer for brasilianeren, men har en vanvittig dobbelredning på tampen. Er virkelig ekte vare!

Kyle Walker 7
Starter med å få gult kort, men lar seg ikke prege nevneverdig. Får bruk for den ekstreme farta si da han løper opp Lingard og Lukaku.

Vincent Kompany 5
Ser rusten ut.

Eliaquim Mangala 8
Får en vanskelig oppgave med å komme inn i et brennhett derby. Kriger på og vinner dueller. Glimrende forsvarsspill da Lukaku nærmer seg mål med ti minutter igjen.

Nicolas Otamendi 7
En merkelig midtstopper med høye topper og dype daler i sitt spill. Er involvert i begge målene og burde hatt straffespark, men steller til mye trøbbel bakover hvor han feilberegner fullstendig før Rashfords mål og nesten ender opp med å lage straffe selv.

Fabian Delph 5
Noe bra, men her ser vi at han kan være en byrde når City en sjelden gang må forsvare seg. Sterkt delaktig i baklengsmålet.

Fernandinho 8
Veldig viktig for balansen i laget. Duellsterk, løpsvillig og god med ballen. Sliter ved et par anledninger som midtstopper, men spiller alt i alt en veldig god kamp.

Ilkay Gündogan 8
Kommer innpå og spiller med ro og autoritet. Meget god pasningsspiller.

Kevin De Bruyne 9
Får lov til å ha ballen overraskende mye fra og med midten av 1. omgang og ut kampen. Som vanlig stort sett veloverveide og lekre touch.

David Silva 9
Kampens beste spiller. Ikke bare løser han opp situasjoner og setter opp medspillere i gode posisjoner, han scorer mål og jobber iherdig. Hopper til i dueller og sklitakler flere ganger. Stor kamp av Silva!

Raheem Sterling 7
Får mye rom foran midtstopperne til United. Skaper et par sjanser tidlig i kampen, men blir mindre og mindre synlig etter hvert. I sluttminuttene er han energisk og god, og burde fått en målgivende pasning.

Leroy Sané 8
Unggutten spiller seg opp stort og leverer haugevis av trygge touch i 2. omgang. Burde stole enda mer på sine ekstreme kvaliteter.

Gabriel Jesus 7
Veldig god i banespillet og viser fine finter, men er ikke bra nok foran mål i denne kampen.