Ubeseirede Inter fortsatt på tabelltopp

Inter holdt unna og spilte 0-0 borte mot regjerende mester Juventus i lørdagens toppoppgjør i Serie A. Milano-klubben står fortsatt uten tap.

MÅLLØST TOPPOPPGJØR: Juventus og Inter delte poengene. Foto: Stefano Rellandini

Det var Juventus som hadde de største sjansene, men vertene klarte aldri å overliste Inter-keeper Samir Handanovic.

Etter åtte minutter var Mario Mandzukic svært nær å gjøre 1-0, men Handanovic sto i veien. Deretter fulgte kroaten opp med et hodestøt i tverrliggeren, og ballen ble sparket unna ikke langt unna målstreken.

Mandzukic var Juventus' farligste våpen lørdag. Han kom til flere gode forsøk, men scoringene uteble.

Inter hadde knapt med avslutninger på mål. Halvveis ut i annen omgang mente gjestene fra Milano at Medhi Benatia hadde hånden på ballen i straffefeltet, men fikk ikke gehør hos kamplederen.

Med seier ville Juventus inntatt tabelltoppen. I stedet leder Inter med to poeng på lørdagens motstander. Tabelltreer Napoli møter Fiorentina hjemme søndag. Med seier der overtar søritalienerne førsteplassen.