Newcastle-krisen fortsetter – rekken uten seier forlenget

Ayoze Pérez scoret selvmål og avgjorde for Leicester like før slutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Newcastle - Leicester 2-3

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Tre minutter før full tid var Ayoze Pérez klønete og uheldig da han satte ballen i eget nett og sørget for at Newcastle tapte 2-3 for Leicester og nå står hele sju Premier League-kamper uten seier.

– Kampen var mer eller mindre lik de siste kampene våre, der vi gjør feil som koster oss poeng, sier Newcastle-manager Rafa Benítez, som for første gang har tapt fire hjemmekamper på rad som manager.

TV 2s Premier League-ekspert Erik Thorstvedt mener imidlertid at spanjolen sitter trygt i nordøst.

– Hadde det vært en annen manager enn Benítez, hadde han vært under kjempepress. Hans pondus gjør at de er glade for å ha ham. Det er ganske befriende. Jeg vet ikke om det vil endre seg med flere tap, men det er klokt å satse på ham og jeg tror det vil betale seg, sier Thorstvedt, og får støtte av TV 2-kollega Brede Hangeland.

– Spillermaterialet er for dårlig i forhold til ambisjonene, sier Hangeland.

St. James' Park var kledd til fest før og under kampen i anledning klubbens 125-årsdag, og det så meget lovende ut da Joselu ga Newcastle ledelsen med en iskald avslutning allerede etter minutter.

– Det målet er så kjærkomment, både for Newcastle og Joselu, sa TV 2s Premier League-kommentator Simen Stamsø Møller.

Riyad Mahrez utlignet med en fantastisk langskudd i det tjuende spilleminutt. Demarai Gray satte inn 2-1 for Leicester i andre omgang, men målsniken Dwight Gayle utlignet for Newcastle med et drøyt kvarter igjen.

– I denne kampen fikk vi alt vi ønsker oss med engelsk fotball. Alt gikk i hundre, sier TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland.

Resultatet betyr at Newcastle ligger på 16. plass, mens Leicester klatrer helt opp på åttendeplass med lørdagens seier på St. James' Park.