FEIL HOTELL: Heidi Løke snakker i telefonen etter å ha møtt på Lindner Hotel i Leipzig. Hotellet hun skulle på lå en drøyt 20 minutters kjøretur unna.
FEIL HOTELL: Heidi Løke snakker i telefonen etter å ha møtt på Lindner Hotel i Leipzig. Hotellet hun skulle på lå en drøyt 20 minutters kjøretur unna. Foto: TV 2

Her tropper Heidi Løke opp på feil hotell

Både Heidi Løke og pressen ble fintet av landslagets medieansvarlige.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Leipzig/Bergen (TV 2): Da Heidi Løke skulle sjekke inn på Lindner Hotel i Leipzig lørdag ettermiddag fikk hun en overraskelse. Der var det nemlig ingen som hadde hørt noe om at det norske håndballandslaget skulle bo på hotellet.

Både Løke, som kjører bil med samboer Bjørn Vestrum Olsson, og pressen, deriblant TV 2, møtte opp på hotellet etter å ha fått info tilsendt fra medieansvarlig Halvor Lea.

– Jeg hadde lest innkallingen for en gangs skyld. Da havnet jeg på feil hotell. Vi skulle egentlig vært på det andre hotellet. Jeg møtte dere der, så jeg var ikke alene, smiler Løke.

– Det sto altså feil hotell på innkallingen?

– Det gjorde det, men det hadde blitt forandret for ikke så lenge siden tror jeg. Men jeg kom på rett plass etter hvert da, smiler Løke.

– Skulle kjørte etter bussen
Heldigvis var det god tid for alle sammen før mandagens åttedelsfinale mot Spania, og alle rakk kveldens pressetreff på H4 Hotell som ifølge Google Maps ligger 21 minutters kjøring unna hotellet der Løke møtte opp.

– Jeg skulle nok kjørt etter bussen, ler Løke.

Og selv om resten av troppen fant frem til rett hotell, trøstet hun seg med at hun ikke var eneste nordmann som endte opp på feil sted.

– Hun skjønte ikke så mye hun som satt i resepsjonen der. Hun sa at det hadde vært flere norske innom, så jeg var ikke alene, smiler Løke.

– Hun dro kanskje til rett hotell
Medieansvarlig Lea innrømmer at det var han som fintet Løke og flere andre.

– Heidi dro til feil hotell, eller hun dro kanskje til rett hotell for det var det hotellet som opprinnelig stod på innkallingen. Og det var det samme hotellet jeg sendte hele den norske pressen til, men da vi kom fra var det til et helt annet hotell. Det var planlagt fra de som visste om det, men på innkallingen sto hotellet som dere og Heidi dro til.

– Hun sier det var fordi hun for en gangs skyld hadde lest innkallingen?

– Jeg er ikke så sikker på at hun hadde lest den, det var kanskje Bjørn, ler Lea.

Nå er det bare å krysse fingrene for at alle møter opp i rett hall når Norge og Spania møtes i TV 2-sendt åttedelsfinale mandag kl. 20.30.